Eilandkeukens zijn luxe en praktisch

Een eilandkeuken biedt vele voordelen en is daarom zeer populair. Het geeft uitstraling aan uw woning, maar is ook zeer praktisch. U heeft met een eiland veel werkruimte, voor bijvoorbeeld een extra groot fornuis of om aan te zitten. Met een paar hoge stoelen of barkrukken kunt u familie en vrienden laten aanschuiven terwijl u kookt.

Verschillende soorten eilandkeukens

Wanneer u geïnteresseerd bent in een eiland in uw keuken heeft u de keuze uit verschillende formaten en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een groot eiland, met een extra groot fornuis, of juist een kleiner eiland met alleen een spoelbak

Er zijn drie verschillende soorten eilanden: het kookeiland, het spoeleiland en het schiereiland. Het schiereiland is geschikt voor keukens met wat minder ruimte, omdat u hier niet rondom omheen hoeft te kunnen. Wanneer u een kookeiland wilt aanschaffen, denkt u dan aan de afzuigmogelijkheden, die soms lastiger te realiseren zijn dan in een standaardkeuken.

De stijl van uw keuken

Een eilandkeuken kunt u samenstellen in elke stijl die u wilt. Denk aan een moderne stijl of een landelijke stijl. U kunt kiezen voor een strak design of juist een decoratieve stijl. Elke denkbare stijl. Bijvoorbeeld modern, industrieel of landelijk. Ook kunt u kiezen voor diverse design-opties, zoals greeploze of semi-greeploze oppervlakken. Een selectie vindt u in onze Keukenstudio showroom.

De keuken voor uw woongeluk

U brengt veel tijd door in uw keuken. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken als u een nieuwe keuken wilt aanschaffen. Dit is de plaats waar u ’s ochtends een ontbijt maakt, ‘s avonds uw diner kookt en in de weekenden de familie ontvangt. ’s Avonds drinkt u aan het eiland nog een kop thee terwijl u de dag doorneemt.

Daarom is het belangrijk dat u voor een keuken kiest waar u gelukkig mee kunt worden. Dat is een keuken die van alle gemakken is voorzien en die helemaal past bij uw persoonlijke stijl.

Een keuken voor jaren woonplezier

Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht staat bekend om de persoonlijke aandacht en service. Eigenaren Berry en Sander zijn bekend vanwege hun passie voor keukens en de oprechte wil om u te helpen met het realiseren van uw droomkeuken. Zodat u de keuken aanschaft die u nodig heeft en waar u met veel plezier nog jarenlang gebruik van maakt.

Met 350 Keukenstudio-winkels in Europa is Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht onderdeel van een groot netwerk voor voordelige kwaliteitskeukens.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Nóg meer

Eiland keukens

Sorry, toch niet... 😅 Probeer een andere keukenstijl.

Veelgestelde vragen

No items found.