De greeploze keukens in onze showroom

De greeploze keuken is een strakke keuken die zowel met veel ruimte als in een compacte opstelling volledig tot zijn recht komt. Doordat deze keuken geen greepjes heeft of deze verborgen zijn, heeft een greeploze keuken vaak veel kenmerken van een moderne keuken. Zeker in combinatie met hoogglans kleurgebruik en minimalistisch design hebben greeploze keukens veel weg van de moderne keuken.

Greeploos en semi-greeploos

Een keuken is greeploos als de kastdeuren en lades geen grepen hebben. Deze opent u meestal met een duwsysteem: door op de deurtjes of lades te duwen gaan deze automatisch een stukje open. Als u voor een semi-greeploze keuken kiest, zijn er wel greepjes aanwezig, maar deze zijn vakkundig verborgen. Ze zijn dan verstopt onder het aanrechtblad of zo slim ontworpen dat ze helemaal niet opvallen.

Een greeploze keuken in landelijke stijl

Een greeploze keuken hoeft niet altijd in moderne stijl te zijn. Ook in landelijke of zelfs industriële stijl kunt u een greeploze keuken samenstellen. U mist dan wel de typische karaktertrekken van een landelijke keuken, omdat geen decoratieve greepjes kunt gebruiken. Maar de combinatie van een landelijke of industriële uitstraling met een greeploos systeem, kan een bijzondere en verrassende look opleveren.

De keuken voor uw woongeluk

U brengt veel tijd door in uw keuken. In de ochtend maakt u een ontbijtje klaar, ’s avonds kookt u hier de dagelijkse maaltijd en in de weekenden ontvangt u vrienden of familie voor een etentje of een glas wijn. Daarom is het belangrijk dat u een greeploze keuken kiest waar u gelukkig van wordt. Een keuken die voorzien is van alles wat u nodig hebt en die de uitstraling heeft die past bij u en uw gezin.

U wilt nog jarenlang plezier hebben van uw keuken

Twee ondernemers, Berry en Sander, zijn de eigenaars van Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht. Ze staan goed bekend in de regio vanwege hun passie voor keukens. Het zijn geen typische verkopers die het meest aan hun eerstvolgende provisie denken, maar willen u zo goed mogelijk adviseren. Zodat u uiteindelijk een keuken samenstelt waar u met veel plezier nog jarenlang gebruik van kunt maken. Bij Keukenstudio ontvangt u persoonlijke service en aandacht.

Met 350 Keukenstudio-winkels in Europa is Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht onderdeel van een groot netwerk voor voordelige kwaliteitskeukens.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Nóg meer

Greeploze keukens

Sorry, toch niet... 😅 Probeer een andere keukenstijl.

Veelgestelde vragen

Hoe werken greeploze kastdeuren?

Arrow icon

In plaats van een traditionele deurgreep kun je kiezen voor de strakke stijl van een komgreep. Dit type greep is gebogen als een overdreven C-vorm en biedt voldoende ruimte voor je vingers om onder de rand te passen - zodat je de kast met gemak open kunt trekken! Met deze moderne ontwerpkeuze hoef je je geen zorgen meer te maken over handgrepen die aan de voorkant uitsteken of afbreuk doen aan je gewenste uiterlijk.