Bij een design keuken denkt u misschien aan een keuken van de hand van een topontwerper. Maar dat zijn zeker niet de enige design keukens op de markt. Bij Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht vindt een uitgebreide selectie keukens die het keurmerk design mogen dragen. Een design keuken kan namelijk van alles zijn, maar vaak is het een luxe keuken met een uitgesproken ontwerp en bijzonder materialengebruik. Kom het bekijken in onze showroom of maak een afspraak!

De mogelijkheden van een design keuken

Met een design keuken kunt u meerdere kanten op: het is een luxe keuken met een uitgesproken design. U kunt in elke prijsklasse een dergelijke keuken samenstellen. Veel is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de deurtjes, het keukenblad en de apparatuur.

Bij design kunt u bijvoorbeeld denken aan Scandinavisch of Italiaans design. Scandinavische kenmerken zijn neutrale, aardse kleuren en een eenvoudig ontwerp. Bij Italiaans design krijgt u een speelse mix van strakke lijnen en details en gebruik van meerdere materiaalsoorten. Maar als u voor een echte design keuken gaat, kiest u misschien wel voor een gewaagde kleurencombinatie en strakke lijnen.

Een minimalistische design keuken

Een design keuken heeft veel weg van een moderne keuken en kan ook een greeploze keuken zijn. Wanneer u een keuken met een minimalistisch design kiest, kunt u dit in een compacte en in een landelijke variant volledig tot zijn recht laten komen. Kiest u voor een combinatie van kleuren en materialen, dan kan dat verrassende samenstellingen opleveren.

De keuken voor uw woongeluk

Omdat u veel tijd doorbrengt in uw keuken is het belangrijk dat u een keuken koopt waar u gelukkig van wordt. Een keuken die voorzien is van alles wat u nodig heeft. En die een ontwerp heeft waar u elke dag van staat te kijken. U wilt nog jarenlang plezier hebben van uw keuken.

De eigenaren van Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht zijn Sander en Berry. Twee rasondernemers die goed bekend staan in de regio. Ze hebben een passie voor keukens en willen u zo goed mogelijk helpen om de juiste keuzes te maken voor de juiste prijs. Zodat u uiteindelijk een keuken samenstelt waar u met veel plezier nog jarenlang gebruik van kunt maken. Bij Keukenstudio ontvangt u persoonlijke service en aandacht.

Met 350 Keukenstudio-winkels in Europa is Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht onderdeel van een groot netwerk voor voordelige kwaliteitskeukens.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Veelgestelde vragen

No items found.