Bekijk moderne keukens bij ons in Dordrecht

U bent van harte welkom op de Woonboulevard Dordt in Dordrecht. Hier vindt u onze showroom boordevol inspiratie. Hier adviseren wij u kundig en stelt u uw moderne keuken samen, zelfs wanneer u een beperkt budget heeft. Wij gaan graag met u in gesprek om u wensen in kaart te brengen en uw moderne droomkeuken te realiseren.

Moderne keukens met strakke vormen en glanzend materiaal

Een moderne keuken is strak vormgegeven. De minimalistische stijl is kenmerken voor deze keukens. Denkt u hierbij aan greeploze deurtjes en gladde, hoogglans materialen. De moderne keuken kan vanwege het minimalistische ontwerp heel goed in een compacte ruimte worden gerealiseerd.

Met het kleurgebruik kunt u alle kanten op. Het kan excentriek en bijzonder, maar ook heel steriel. Hoogglans lak komt veel voor, maar aardetinten of bijvoorbeeld mat zwart zijn ook mogelijk.

Moderne apparatuur in uw keuken

De apparatuur in een moderne keuken is natuurlijk ook modern. Soms zelfs futuristisch. We zien vaak dat de apparatuur zo veel mogelijk wordt weggewerkt in het design, wat de minimalistische stijl ten goede komt. Een mooie naadloze afwerking maakt het geheel compleet.

De keuken als boegbeeld van uw huis

Een moderne keuken geeft uw woning uitstraling en karakter. Het is het boegbeeld van uw huis. De keuken is ook de plaats waar u veel tijd in doorbrengt. U kookt hier uw maaltijden, brengt tijd met familie door op een regenachtige middag en drinkt ’s avonds nog een wijntje met uw partner. Een moderne, strakke bar met hoge krukken is dan ook een perfecte aanvulling op de moderne keuken.

Bij Keukenstudio koopt u kwaliteit

Sander en Berry zijn de eigenaren van Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht. Zij hebben een passie voor keukens en zullen u dan ook niet zo zeer een keuken willen verkopen, maar willen u van het best mogelijke advies voorzien. Zodat u nog jarenlang plezier heeft van een kwalitatief uitstekende keuken, geheel in uw stijlwensen.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Veelgestelde vragen

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!