Onze merken

Zanussi

Zanussi

Zanussi is een Italiaans apparatuurmerk wat een dochterbedrijf van AEG is. Dit merk heeft een relatief klein assortiment en de focus ligt op de onderkant van de markt.

Wave

Wave

Wave is een merk wat bekend staat voor haar afzuigtechnieken in woonruimtes. Het is gevestigd in Nederland en richt zich op de bovenkant van de markt.

Unito

Unito

Unito is een echt Dordts bedrijf. Gespecialiseerd in kokendwaterkranen voor de onderkant van de markt. De helft goedkoper is de meeste gevallen.

Steel

Steel

Steel heeft echte robuuste (inductie)fornuizen. Precies goed voor mensen die van een industriële stijl houden. Het bedrijf is Italiaans, en is ook gevestigd in Nederland (Benelux).

Smeg

Smeg

Smeg is een luxe merk wat komt uit het Italiaanse plaatsje Guastalla. Het merk richt zich op de bovenkant van de markt, maar kan alle segmenten voorzien van apparatuur.

Siemens

Siemens

Siemens is een merk wat uit Duitsland komt. Het richt zich op het midden segment van de markt.

Samsung

Samsung

Samsung is een nieuw merk voor de keukenbranche. Dit merk is uiterst geschikt voor mensen die van technologie houden. Ook is het merk voordelig in vergelijking met andere merken.

Quooker

Quooker

Quooker is een merk voor kokendwaterkranen. De uitvinders zijn Nederlands. Intussen wordt het bedrijf wereldwijd aangeschreven.

Novy

Novy

Novy is een vooruitstreven apparatenmerk. Puur gericht op afzuigsystemen voor de bovenkant van de markt.

Miele

Miele

Miele, wie kent het niet. Miele is één van de beste apparatuurmerken, maar daar hangt ook een stevig prijskaartje aan.

Bosch

Bosch

Bosch is een ander merk (net zoals Siemens), wat aangesloten zit bij de BSH-Groep. Het merk is erg populair en richt zich op het middensegment van de markt.

Bora

Bora

Bora is een Duits merk en tevens de uitvinder van de populaire kookplaat-met-afzuiging. Het merk richt zich op de bovenkant van de markt.

SnelleKeukens.nl

SnelleKeukens.nl

Is een nieuw en uniek concept in Nederland. Een complete nieuwe keuken geleverd in slechts enkele dagen? Het kan nu! In onze regio uitsluitend verkrijgbaar bij ons.

Berbel

Berbel

Berbel is een Duits merk wat zich richt op de kookafzuiging-markt. Deze afzuigkappen leverancier richt zicht op het hoge segment van de markt.

AEG

AEG

AEG is een algemeen apparaturenmerk wat zich richt op de midden- en bovenkant van de markt.

Nobilia

Nobilia

Nobilia is een Duitse keukenfabrikant. Deze fabrikant is de grootste ter wereld!

Ballerina Keukens

Ballerina Keukens

Ballerina Keukens concentreren zich op de kwaliteit van een keuken. Ook voor de gebruiksvriendelijkheid zijn zij een ster in de markt!