Steel

Steel

Steel heeft echte robuuste (inductie)fornuizen. Precies goed voor mensen die van een industriële stijl houden. Het bedrijf is Italiaans, en is ook gevestigd in Nederland (Benelux).

Wat is Steel-Cucine?

Steel-Cucine fornuizen staan bekend om hun opmerkelijke prestaties, ongeëvenaard vakmanschap en onovertroffen kwaliteit. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, toonaangevende brandertechnologie en precisietechniek, bieden ze zowel thuiskoks als professionele koks een indrukwekkende kookervaring.


Steel-Cucine fornuizen zijn meer dan de gebruikelijke keukenapparatuur - het zijn praktisch kunstwerken! Elk fornuis is vakkundig gemaakt van duurzaam roestvrij staal, met toonaangevende brandertechnologie en precisietechniek om je een indrukwekkende kookervaring te geven. Met dit unieke drielaags branderontwerp kun je er zeker van zijn dat wat je ook kookt, de resultaten zullen perfect en gelijkmatig worden gegaard. Bovendien maakt de extra grote holte bakken en braden een fluitje van een cent! Bereid je dus voor op een spannend culinair avontuur - Steel-Cucine fornuizen zijn er om je kookervaring moediger, beter en leuker dan ooit te maken!


Met hun slanke ontwerp en hoge prestatieniveaus zijn Steel-Cucine fornuizen staan prachtig in elke keuken. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar fornuis voor dagelijks gebruik of een incidentele luxe toevoeging aan je kookrepertoire, Steel-Cucine heeft iets dat aan je wensen voldoet. Van eenvoudige tweepitsmodellen tot meer verfijnde fornuizen met meerdere branders en ovens, er is een Steel-Cucine fornuis dat bij jouw levensstijl past.


Elk product is ontworpen met het oog op veiligheid, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kookervaring altijd veilig en plezierig zal zijn. Met een Steel-Cucine fornuis heb je het vertrouwen dat je maaltijd altijd perfect gaar zal zijn. Het is geen wonder waarom Steel-Cucine fornuizen een populaire keuze voor zowel thuiskoks als professionele koks. Of je nu een nieuweling in de keuken bent of een ervaren kok, Steel-Cucine fornuizen kunnen je culinaire creaties naar een hoger niveau tillen. Ontdek dus alles wat Steel-Cucine te bieden heeft en upgrade je kookervaring vandaag nog!

Inductiefornuizen van Steel-Cucine

Steel-Cucine inductiekookplaten zijn de perfecte manier om je kookervaring te revolutioneren! Deze innovatieve fornuizen gebruiken geavanceerde elektromagnetische stromen om snel en gelijkmatig op te warmen, zodat je elke keer kunt genieten van perfect gekookte gerechten. Ze hebben niet alleen indrukwekkende opwarmtijden, maar ook een slanke maar intuïtieve interface met meerdere temperaturen instellingen. Met Steel-Cucine inductiekookplaten kun je met gemak en precisie smakelijke maaltijden bereiden, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuiskoks als professionele koks! Dus dump het traditionele fornuis en upgrade je keuken vandaag nog tot een modern meesterwerk met Steel-Cucine inductiekookplaten - het is tijd om in stijl te koken!


Inductiefornuis met kookplaatafzuiging

Introductie van Steel-Cucine inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging - de beste manier om te genieten van al het gemak en de precisie van geavanceerde inductietechnologie terwijl je keuken rookvrij blijft! Met bliksemsnelle opwarmtijden en nauwkeurige temperatuurregeling maken deze inductiekookplaten het gemakkelijk voor thuiskoks om snel en gelijkmatig heerlijke gerechten te bereiden. Watbovendien zorgt het geïntegreerde afzuigsysteem ervoor dat alle geuren en rook die tijdens het koken ontstaan snel uit je keuken worden verwijderd. Maak koken leuk, snel en gemakkelijk met Steel-Cucine inductiekookplaten met kookplaatafzuiging - je zult genieten van de manier waarop het je maaltijden naar een hoger niveau tilt!

Veelgestelde vragen

No items found.

Contact informatie

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Lees ook eens...

No items found.