Onze showroom met comfort keukens

Kom naar onze ruim ingerichte showroom aan de Woonboulevard Dordt om u op uw gemak te oriënteren op een comfort keuken op maat. Uw wensen en verwachtingen zijn hierbij leidend en we voorzien u graag van een passend advies, ongeacht uw budget. Een comfort keuken kunt u net zo inrichten als u zelf wilt. Stijl speelt daarbij een belangrijke rol, kiest u voor een landelijke, moderne of design keuken?

Oplossingen in een comfort keuken

In uw aangepaste keuken kunt u tal van slimmigheden laten installeren om u het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Denk aan oplossingen voor het geval u zelf zittend wilt kunnen koken en uw andere gezinsleden staand. Hiervoor is een in hoogte verstelbaar werkblad ideaal. Ook kasten die diagonaal verplaatsbaar zijn kunnen dan uitkomst bieden.

Maar u kunt ook denken aan een aanrechtblad waar u gemakkelijk aan kunt zitten of een vaatwasser op hoogte, zodat u niet hoeft te bukken bij het uit- en inruimen. Een aanrechtblad waar u juist aan kunt staan is ook een mogelijkheid.

De keuken waarin u gelukkig wordt

U brengt veel tijd door in uw keuken. Naast het praktische aspect van een comfort keuken is dus ook de uitstraling van groot belang. U kookt hier uw dagelijkse maaltijden, u praat hier bij met uw partner en andere gezinsleden en u drinkt hier een kop thee met uw familie. Daarom kiest u niet alleen voor een praktische keuken, maar waar u ook gelukkig van wordt. Een keuken op maat voor u en uw gezin.

Nog jaren plezier van uw keuken

Bij Keukenstudio Dordrecht, de keukenstudio in Dordrecht treft u in de winkel twee lokale ondernemers aan. De eigenaren staan goed bekend in de regio. Sander en Berry hebben een passie voor keukens en dat merkt u de manier waarop ze hun bedrijf leiden. Ze zijn geen verkopers op zoek naar provisie, maar willen u zo goed mogelijk adviseren. Zeker in het geval van een comfort keuken is dat belangrijk. Zo schaft u een keuken aan waar u nog jaren met veel plezier in leeft.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Nóg meer

Comfort keukens

Sorry, toch niet... 😅 Probeer een andere keukenstijl.

Veelgestelde vragen

No items found.