Quooker

Quooker

Quooker is een merk voor kokendwaterkranen. De uitvinders zijn Nederlands. Intussen wordt het bedrijf wereldwijd aangeschreven.

Meer weten over Quooker kokendwaterkranen

Populaire systemen

De Quooker Cube

De Quooker Cube is een innovatief apparaat dat zowel warm als koel bruisend water biedt, evenals gefilterd water. Dit unieke product van het vertrouwde merk Quooker gebruikt geavanceerde technologie om een betrouwbare bron van niet alleen warm, maar ook koud en bruisend water te bieden voor dagelijks gebruik.

Het heeft een ingebouwd reservoir dat kan worden gevuld met gefilterd en bruisend water, zodat je altijd een bron van schone, zuivere hydratatie hebt, waar je ook bent. Of je nu de voorkeur geeft aan gekoeld bruisend water of hete thee met één druk op de knop, met de Cube geniet je van beide met gemak.

Bovendien zorgt het energiezuinige ontwerp ervoor dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook op de kosten van het kopen van flessenwater. Met zijn strakke en moderne ontwerp is de Quooker Cube een aantrekkelijke aanwinst voor elke keuken. Zijn handige functies maken het tot een van de meest opwindende en veelzijdige producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

De Quooker Cube is een reservoir met gekoeld, bruisend en gefilterd water. Ook kun je net zoals de normale kranen gebruik maken van warm water en natuurlijk komt er ook koud water uit de kraan.

Nieuw van Quooker: de Front

De Quooker Front: Het nieuwste model van 2022

De Quooker Front is een unieke en stijlvolle toevoeging aan elke moderne keuken. Zijn slanke buisvorm en industriële vormgeving zorgen voor een opvallende esthetiek, terwijl het ergonomische gemak hem gemakkelijk in gebruik maakt. Hij levert 100°C kokend water, gekoeld water en bruisend water met een nieuwe bijgewerkte bediening voor warm en koud water bij de voor de uitloop.

Zijn strakke zwarte of roestvrijstalen afwerking geven hem een elegante en stijlvolle uitstraling, terwijl hij door zijn veelzijdigheid met elke Quooker tank gecombineerd kan worden. Met deze kokendwaterkraan krijg je gemak, stijl en functionaliteit in één pakket. Geniet van elk kopje thee.

Nordic Single Tap

De Quooker Nordic Single Tap

De Nordic Single Tap van Quooker is de perfecte oplossing om te combineren met je eigen mengkraan. Verkrijgbaar in zowel ronde als rechte uitloop en in 2 afwerkingen, is hij zowel stijlvol als praktisch. Hij kan warm, koud en kokend water leveren binnen handbereik, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het koken van een ketel of het wachten op de kraan op te warmen. De perfecte heetwaterkraan!

Met de toevoeging van de CUBE kun je ook gekoeld en bruisend water rechtstreeks uit je eigen kraan krijgen, waardoor het een geweldige keuze is voor elke keuken. Met de Nordic Single Tap kun je al je behoeften aan warm en koud water gemakkelijk vervullen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Quooker?

Arrow icon

Een Quooker kraan is een innovatieve manier om kokend water in de keuken te hebben. Het werkt door een boiler onder hoge druk te gebruiken, waarmee het kokende water direct uit de kraan kan worden gehaald. Daarnaast heeft een Quooker-kraan ook een tweede functie, die je warm en koud water biedt. Deze twee temperaturen zijn afhankelijk van het soort Quooker dat je aanschaft. Er bestaan meerdere verschillende Quookers die allemaal iets anders bieden.

Wat kost een Quooker kraan?

Arrow icon

Een Quooker kraan kan €995 tot maar liefst €3595 kosten, afhankelijk van het model en de gekozen afwerking. De voordeligste optie is de Nordic enkele kraan met chromen afwerking en PRO3 reservoir, die veel waar voor zijn geld biedt. Aan de andere kant van het spectrum staat de luxe Quooker Fusion gold-beplakt met een COMBI reservoir, wat de duurste optie is. Het biedt de hoogste kwaliteit van ontwerp en functies. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de winkelier, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. Klik hier voor de Quooker prijslijst van 2023.

Wat verbruikt een Quooker?

Arrow icon

Een Quooker tank is een efficiënte en handige toevoeging aan elke moderne keuken, die met één druk op de knop direct kokend water levert. Hoewel hij energie gebruikt om het water te verwarmen en op 110°C te houden, verbruikt deze kokendwaterkraan gemiddeld minder dan 1 kWh elektriciteit per dag. Lees hier meer over het verbruik van een Quooker systeem.

Dit komt neer op ongeveer 511 kWh per jaar, wat een relatief laag energieverbruik is in vergelijking met andere apparaten. De dagelijkse elektriciteitskosten voor een Quooker liggen rond de €0,05, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is voor je keuken.

Al met al is de Quooker een geweldige keuze voor elke keuken. Het biedt gemak en flexibiliteit met warm, koud en kokend water binnen handbereik. Bovendien is hij energiezuinig en relatief goedkoop in vergelijking met andere apparaten. Of je nu kiest voor de Nordic Single Tap of het luxueuze Fusion model, je kunt er zeker van zijn dat je kokendwaterkraan snel en efficiënt in al je behoeften aan warm en koud drinkwater voorziet - zonder de bank te breken! Met zijn geavanceerde technologie en slanke ontwerpopties in twee afwerkingen is dit product ongetwijfeld perfect voor iedereen die zijn keuken thuis wil upgraden.

Welke Quooker kraan moet ik nemen?

Arrow icon

Om er achter te komen welke kokendwaterkraan bij jou past adviseren wij je om de pagina met kokenwaterkranen van Quooker te bezoeken.

Wat kost een Quooker aan stroom?

Arrow icon

Om te berekenen hoeveel je gaat besparen met een Quooker reservoir adviseren we je om de bespaarcheck te doen.

Is een Quooker energiezuinig?

Arrow icon

Een Quooker is erg energiezuinig. Sterker nog, je zult in stroomkosten naar beneden gaan met dit efficiënt reservoir.

Contact informatie

Homepagina

Quooker

Ga naar de homepagina

Servicemelding

Quooker

Maak een servicemelding

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Lees ook eens...

No items found.