Keukenstudio Dordrecht

Mineraal Groene Easytouch

Een donkergroene keuken met veel pit.

2023 had gezien wat velen niet verwacht hadden. Groene keukens waren het enige dat iedereen wilde. In een huis dat voldeed aan al hun wensen, stond deze prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad. Toen Sandra en haar man die middag binnenkwamen, was er maar één ding waar de twee het over eens konden zijn: dit was helemaal hun keuken.

Eindelijk waren ze erin geslaagd om te vinden wat ze zochten - iets anders dan alle standaardkeukens van vandaag. Ze spendeerden uren in de showroom en bestudeerden de details van de donkergroene keuken totdat ze uiteindelijk helemaal verliefd werden op elk element ervan; van het unieke keramische werkblad tot aan de stijlvolle sierstukken. En vooral, ze konden niet stoppen met praten over hoe cool hij zou zijn in hun thuis.

Weken later liepen Sandra en haar man trots door hun pas gerenoveerde keuken, met bovenaan het lijstje tevredenheid: de prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad die precies paste bij hun smaak en stijl! Ze hoefden niet meer naar andere opties te zoeken - groene keukens waren nu dé trend!

Volg ons op Instagram

Voor filmpjes en foto's van afgeronde
Nobilia Keukens
,projecten en de prachtige keukens die we mochten inrichten bij onze klanten. Het is een leuke manier om inspiratie op te doen én te zien hoe anderen hun keuken hebben ingericht!
No items found.

Veelgestelde vragen

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!

Je keuken offerte vergelijken: hoe werkt dat?

Arrow icon

Ben je bij een andere keukenzaak geweest en vond je de kosten te hoog? Misschien heb je ook je twijfels gehad over de geloofwaardigheid van de verkoper. Nou, met onze meer dan 25 jaar ervaring kunnen we je helpen! Onze nieuwe aanbiedingen zijn vergelijkbaar in kwaliteit en apparatuur - soms zelfs beter voor een lagere prijs. Als het na het verkennen van deze opties nog steeds binnen je budget past - ga dan je gang en koop bij ons! En het beste nog: De offerte veglijken van je keuken is helemaal gratis!

Wat is de prijs van de Bora X BO?

Arrow icon

De prijs van de nieuwe oven van bora ligt tussen de €5000,- en €8000,- afhankelijk of je het apparaat los koopt, of in combinatie met een keuken. TIP: Je kunt de oven van bora ook combineren met de bora multifunctionele laden.

Waar kun je een Berbel afzuigkap kopen?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een Berbel afzuigkap? Zoek dan niet verder! Je kunt er een kopen in onze winkel, als onderdeel van je keukenbestelling bij de aankoop van een nieuwe keuken, of zelfs een offerte aanvragen via ons online formulier.

Is een Quooker energiezuinig?

Arrow icon

Een Quooker is erg energiezuinig. Sterker nog, je zult in stroomkosten naar beneden gaan met dit efficiënt reservoir.

Wij bellen je terug

Je moet ergens beginnen toch?

Heb je het gevoel dat je vastzit met het ontwerpen van je keuken? Wij bieden een revolutionaire service aan om te helpen bij het ontstaan van jouw droomkeuken!

Vul simpelweg ons online formulier in en wij bellen je direct terug om de details te bespreken. Laat dat ontwerpproces beginnen!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.