Keukenstudio Dordrecht

Mineraal Groene Easytouch

Een donkergroene keuken met veel pit.

2023 had gezien wat velen niet verwacht hadden. Groene keukens waren het enige dat iedereen wilde. In een huis dat voldeed aan al hun wensen, stond deze prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad. Toen Sandra en haar man die middag binnenkwamen, was er maar één ding waar de twee het over eens konden zijn: dit was helemaal hun keuken.

Eindelijk waren ze erin geslaagd om te vinden wat ze zochten - iets anders dan alle standaardkeukens van vandaag. Ze spendeerden uren in de showroom en bestudeerden de details van de donkergroene keuken totdat ze uiteindelijk helemaal verliefd werden op elk element ervan; van het unieke keramische werkblad tot aan de stijlvolle sierstukken. En vooral, ze konden niet stoppen met praten over hoe cool hij zou zijn in hun thuis.

Weken later liepen Sandra en haar man trots door hun pas gerenoveerde keuken, met bovenaan het lijstje tevredenheid: de prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad die precies paste bij hun smaak en stijl! Ze hoefden niet meer naar andere opties te zoeken - groene keukens waren nu dé trend!

Volg ons op Instagram

Voor filmpjes en foto's van afgeronde
Nobilia Keukens
,projecten en de prachtige keukens die we mochten inrichten bij onze klanten. Het is een leuke manier om inspiratie op te doen én te zien hoe anderen hun keuken hebben ingericht!
No items found.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de BORA Cool koelkast?

Arrow icon

De exacte prijs van de BORA Cool koelkast is op het moment van schrijven nog niet bekend. We raden u aan om onze website of een van onze geselecteerde retailers te raadplegen voor de meest actuele prijsinformatie.

Waar vind ik de Bora Tepan roestvrijstalen grill?

Arrow icon

De Bora PRO Tepan kookveld met zijn twee kookzones is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een duurzaam en innovatief roestvrijstalen grill. Met een juiste montage blijft hij jarenlang goed, waardoor je na het aanschaffen zorgeloos van je kookervaring kunt genieten. Je kunt de Bora PRO Tepan in twee uitvoeringen bestellen: All Black (PKT3AB) en de standaard roestvrijstalen grill (PKT3). De All Black variant is €200,- duurder dan zijn voorganger, maar biedt wel degelijk extra luxe en stijl voor die prijs.

Hoe vaak moet je een Bora filter vervangen?

Arrow icon

Het is belangrijk om je Bora filter regelmatig te vervangen. De actieve-koolfilters van de BORA kookplaat moeten worden vervangen wanneer het filter vol zit met fijnstof. Hoe vaak je een filter moet vervangen, hangt af van hoe vaak je de afzuiging gebruikt. Als je de afzuiging regelmatig gebruikt, raden we aan om het filter elke 6 maanden te vervangen. Als je de afzuiging minder vaak gebruikt, kan het langer duren voordat het filter vervangen moet worden.

Het is eenvoudig om zelf een Bora filter te vervangen. Schakel de kookveldafzuiging uit en open het inspectiegat om bij het filter te geraken. Verwijder daarna de actieve-koolfilterpatronen door ze naar links te draaien.

Hoe maak je een zwarte keuken goedkoop?

Arrow icon

Keukens kunnen behoorlijk duur zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen bij de inrichting van een zwarte keuken. Een van de beste opties voor een goedkope, maar aantrekkelijke keuken is kiezen voor een front zoals de Easy Touch van Nobilia. Dit specifieke front is een van de meest populaire ontwerpen onder keukens in Europa, en het komt op een zeer betaalbare prijs. Door te kiezen voor dit ontwerp kun je een stijlvolle zwarte keuken krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Waar kun je een Berbel afzuigkap kopen?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een Berbel afzuigkap? Zoek dan niet verder! Je kunt er een kopen in onze winkel, als onderdeel van je keukenbestelling bij de aankoop van een nieuwe keuken, of zelfs een offerte aanvragen via ons online formulier.

Wij bellen je terug

Je moet ergens beginnen toch?

Heb je het gevoel dat je vastzit met het ontwerpen van je keuken? Wij bieden een revolutionaire service aan om te helpen bij het ontstaan van jouw droomkeuken!

Vul simpelweg ons online formulier in en wij bellen je direct terug om de details te bespreken. Laat dat ontwerpproces beginnen!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.