Keukenstudio Dordrecht

Mineraal Groene Easytouch

Een donkergroene keuken met veel pit.

2023 had gezien wat velen niet verwacht hadden. Groene keukens waren het enige dat iedereen wilde. In een huis dat voldeed aan al hun wensen, stond deze prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad. Toen Sandra en haar man die middag binnenkwamen, was er maar één ding waar de twee het over eens konden zijn: dit was helemaal hun keuken.

Eindelijk waren ze erin geslaagd om te vinden wat ze zochten - iets anders dan alle standaardkeukens van vandaag. Ze spendeerden uren in de showroom en bestudeerden de details van de donkergroene keuken totdat ze uiteindelijk helemaal verliefd werden op elk element ervan; van het unieke keramische werkblad tot aan de stijlvolle sierstukken. En vooral, ze konden niet stoppen met praten over hoe cool hij zou zijn in hun thuis.

Weken later liepen Sandra en haar man trots door hun pas gerenoveerde keuken, met bovenaan het lijstje tevredenheid: de prachtige donkergroene keuken van Nobilia met een uniek keramisch werkblad die precies paste bij hun smaak en stijl! Ze hoefden niet meer naar andere opties te zoeken - groene keukens waren nu dé trend!

Volg ons op Instagram

Voor filmpjes en foto's van afgeronde
Nobilia Keukens
,projecten en de prachtige keukens die we mochten inrichten bij onze klanten. Het is een leuke manier om inspiratie op te doen én te zien hoe anderen hun keuken hebben ingericht!
No items found.

Veelgestelde vragen

Hoe werken greeploze kastdeuren?

Arrow icon

In plaats van een traditionele deurgreep kun je kiezen voor de strakke stijl van een komgreep. Dit type greep is gebogen als een overdreven C-vorm en biedt voldoende ruimte voor je vingers om onder de rand te passen - zodat je de kast met gemak open kunt trekken! Met deze moderne ontwerpkeuze hoef je je geen zorgen meer te maken over handgrepen die aan de voorkant uitsteken of afbreuk doen aan je gewenste uiterlijk.

Wat voor pan moet ik gebruiken voor een Bora?

Arrow icon

Het antwoord op de vraag wat voor pan je moet gebruiken voor een Bora is afhankelijk van welke technologie je hebt. BORA biedt verschillende opties, waaronder inductie, elektrisch met stralingsverwarmingselement, gas, wok of teppanyaki-hob. De BORA-cooktop ABC toont welke technologie geschikt is voor verschillende kookstijlen. Als je bijvoorbeeld een inductie-BORA hebt, heb je een speciale wokpan nodig zoals de BORA HIW1-wokpan die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt met inductietechnologie. Als je een elektrische BORA hebt met verwarmingselementen, heb je speciale pannen nodig die zijn ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen over de bodem van de pan.

Is een keuken wrappen goedkoop?

Arrow icon

Ja, keukenwrapping is goedkoop. Je kunt hiermee het uiterlijk van je keuken veranderen in elke stijl of kleur die je wenst. Dit is echter slechts een tijdelijke oplossing en zal in de toekomst onderhoud vergen. Maar het is nog steeds een betaalbare manier om je keuken er fris en nieuw uit te laten zien! Dus ga je gang - wrap die keuken en wees trots op het resultaat.

Wat is Fenix materiaal?

Arrow icon

Fenix materiaal is een innovatief oppervlaktemateriaal ontwikkeld door Arpa Industriale in 2013. Het bestaat uit meer dan 60% papier en 30-40% thermohardende harsen. Fenix staat bekend om zijn extreem lage lichtreflectie en ondoorzichtigheid, waardoor het een ideale keuze is voor interieurontwerptoepassingen.

Waar laat je een keuken tekening maken?

Arrow icon

Als je bedoelt met "keuken tekening" dat je een tekenontwerp laat maken, dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht. De keuken adviseur maakt een intake, en maakt vervolgens een ontwerp.

Wij bellen je terug

Je moet ergens beginnen toch?

Heb je het gevoel dat je vastzit met het ontwerpen van je keuken? Wij bieden een revolutionaire service aan om te helpen bij het ontstaan van jouw droomkeuken!

Vul simpelweg ons online formulier in en wij bellen je direct terug om de details te bespreken. Laat dat ontwerpproces beginnen!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.