Werkbladen
Geplaatst op:
Thursday
2
June
2022
Geüpdate op:
Wednesday
7
December
2022

De Beste Materialen voor jouw Aanrecht

Het is misschien wel de belangrijkste vraag als het gaat om het kiezen van het aanrechtblad van je nieuwe keuken: voor welk materiaal ga ik? Keukenstudio Dordrecht helpt je uit de keuzestress! Met dit artikel laten we zien waar je uit kan kiezen, wie onze leveranciers zijn, waar ze voor staan en nog veel meer. Na het lezen heb jij een beter beeld van jouw nieuwe keuken!

Uit welke materialen kan je kiezen?

We hebben het al eerder gehad over aanrechtbladen en waar je moet op moet letten bij het kiezen van je nieuwe keuken, maar we zijn nog niet de diepte in gegaan op gebied van de materialen.

Bij Keukenstudio Dordrecht heb je de keuze uit de volgende materialen:

 • Toplaminaat
 • Decortop
 • Topcore
 • Fenix
 • Composiet
 • Graniet
 • Keramiek
 • Dekton
 • Corian
 • RVS
 • Massief hout
 • Glas

Genoeg keuze is dus een behoorlijke understatement. Met dit dozijn aan mogelijke materialen weten wij zeker dat wij jou kunnen helpen het ideale aanrechtblad te realiseren. Lees meer over de verschillende materialen in de daaraan gewijde artikelen.

De Beste Materialen voor jouw Aanrecht: Keukenstudio Dordrecht - materialen-bij-keukenstudio-dordrecht
Zwart stenen werkblad met witte aders

Kemie & Dekker

Wij werken samen met twee leveranciers als het gaat om materialen voor werkbladen. Kemie is gespecialiseerd in stenen werkbladen, heeft decennia aan ervaring op gebied van natuursteen, composiet en keramiek, en richt zich sinds 1992 op keukenwerkbladen. Zo waren ze de eerste leveranciers van keramische werkbladen, betegelde spoelbakken, steenklemmen en wangen.

Kemie is een ware trendsetter en hebben direct effect gehad op de huidige standaarden in de markt. We zijn dus ook trots dat we samen mogen werken met dit bedrijf en dat we ze als leverancier mogen beschouwen!

Dekker is onze tweede leverancier en een net zo grote naam in de markt. Ze bestaan al bijna een hele eeuw en specialiseren zich in Toplaminaat en Greengridz aanrechtbladen. Daarnaast zijn ze ook het adres voor andere populaire materialen, zoals glas, massief hout en topcore. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe, duurzame materialen om hun producten mee te maken. Ze blijven zich ontwikkelen, met als doel dat jij je nieuwe keuken in kan richten zoals jij het wilt.

Tip uit de Keukenstudio

Bekijk de websites van Dekker en Kemie voor een dosis inspiratie op gebied van aanrechtbladen! We hebben nog lang niet alles kunnen zeggen over onze leveranciers en de producten die ze maken, dus ga zelf op tour door hun assortiment!

De Beste Materialen voor jouw Aanrecht: Keukenstudio Dordrecht - werkbladen-bij-keukenstudio-dordrecht
Werkblad met PittCooking

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak