Keukenmeubelen
Geplaatst op:
Saturday
13
August
2022
Geüpdate op:
Friday
24
February
2023

Keukenrenovatie

Keukenrenovaties zijn een lastig ding in de keukenbranche. Dit komt omdat keukenrenovatie een specialisme is.

Niet ieder bedrijf kan zomaar keukens renoveren. Laat daarom de keukenrenovatie over aan echte specialisten als wij.

Lees in dit artikel hoe keukenrenovaties werken, waar je op moet letten en wat de kosten ongeveer zijn van een keukenrenovatie. Op zoek naar een betrouwbare leverancier om je keuken te renoveren in Dordrecht?

Hoe werkt keukenrenovatie?

Wij hebben exclusieve fronten in verschillende materialen, stylen en kleuren. Zo kunnen we iedereen helpen met hun keukenrenovatie. Heeft u alleen een passtukje nodig? Dan kunnen wij dat ook voor installeren. Meestal is dat binnen een werkdag geplaatst. Daarvoor moet de order nog wel in bestelling genomen worden.

We hebben kennis en inzicht in de markt. We weten waar mensen tegen aanlopen in de keuken. En we weten ook hoe we dit moeten tackelen.

Waarom een keuken renoveren bij Keukenstudio Dordrecht?

Met onze Dutch Design, German Made fronten kunnen we je de beste kwaliteit geven die er in op het gebied van keukenrenovatie.

We hebben een extreem hoge leverbetrouwbaarheid en onze renovatiekeukens komen 99% op tijd. Let op! Door Corona kunnen levertijden fluctueren. Hier hebben we geen invloed op.

Vaak is de hele renovatie (het plaatsen van de renovatiekeuken) in een dag gedaan. Dit is wel zonder hak- en breekwerk. Als je de oude fronten niet meer zou willen, dan nemen we die mee voor je.

Het is een duurzame keuze om je keuken te renoveren. Ongeveer 80% van je keuken blijft staan. 20% wordt vervangen met onze nieuwe fronten, greepjes, werkbladen of kra(a)n(en).

De kosten voor een keukenrenovatie zijn gemiddeld 25% van de totale kosten van een nieuwe keuken exclusief montage, transport, inmeten, hak- en breekwerk, afstellen, apparatuur, aansluiten en aansluitmateriaal.

Keukenrenovatie: waar zit het verschil?

Voor keukenrenovatie is er een kleiner assortiment dan voor Luxe Keukenrenovaties. Voor Luxe Keukenrenovatie heeft u keuze uit alle fronten van de volgende leveranciers:

  • Ballerina keukens
  • Nobilia keukens

Het verschil tussen keukenrenovatie en Luxe Keukenrenovatie is dus het assortiment. Bij Luxe Keukenrenovatie praten we over maatwerk. Hiervoor moeten speciale monteurs worden ingepland bij het plaatsen van een keuken. Vaak is het bedrag voor luxe keukenrenovaties ongeveer 60% van de totale kosten van de keuken.

Wat we dan ook vaak zien is dat onze klanten er toch maar voor kiezen om een hele keuken opnieuw te laten zetten. Dan is het binnenwerk van de kasten ook vernieuwd, namelijk en kun je ook makkelijker de muren verven en tegels zetten.

Welke front soorten zijn er beschikbaar?

  • Melamine
  • Lak vlak
  • Lak kader
  • Eiken fineer transparant of met olie

Zit de kleur er niet bij? Tegen een relatief kleine meerprijs is het mogelijk een eigen kleur aan te leveren. Deze kleur dient een RAL of NCS-kleurnummer te hebben.

Hoe werkt de keukenrenovatie bij Keukenstudio Dordrecht?

Het hele traject regelen wij. Het enige wat je moet doen is het uitkiezen van de kleur en het type front. Daarnaast hebben wij een inschatting van de maten van de keuken nodig. Dit hoeft niet op de millimeter nauwkeurig, want wij meten de keuken in.

De keukenfronten en montage worden per front berekend. Hiervoor is hebben we een vaste prijs per front.

Wat is de prijs van een keukenrenovatie?

Wil je de prijs weten van je keukenrenovatie? Maak dan een afspraak. Je vult het formulier in en binnen een paar werkdagen bellen we terug om je afspraak te bevestigen.

Heb je akkoord gegeven op de offerte en is dit een opdracht geworden? Binnen 3 werkdagen wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken. Na het inmeten wordt er een afspraak gemaakt voor de levering of montage.

Nadat de keuken is ingemeten en alle vragen zijn beantwoord zijn wij er om je te verbluffen met de kwaliteit en snelheid van het plaatsen van de keuken. Vaak zijn we niet langer dan een werkdag bezig. Dit is wel gezien zonder hak- of breekwerk.

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak