Apparatuur
Geplaatst op:
Monday
15
August
2022
Geüpdate op:
Wednesday
14
December
2022

Keukenapparatuur: Alle feitjes op een rijtje

Heb je besloten welke keukenkastjes je wilt, wat voor fronten je nodig hebt en/of de keuken �kinderproof� moet zijn? Dan is het nu tijd om de keukenapparatuur te kiezen! Keukenapparatuur is essentieel om volledig te kunnen genieten van je keuken. Maar waar hebben we het dan allemaal over? We leggen het uit in dit artikel!

Keukenapparatuur kopen

Een keuken bestaat meestal uit 5 keukenapparaten. Hierbij gaat het om een vaatwasser, een oven, een kookplaat, een afzuigkap en een kokendwaterkraan. Welke van deze apparaten nodig zijn, is natuurlijk aan jou. Zo heeft niet iedereen een ingebouwde oven of vaatwasser, maar kiest maar liefst 90% van onze klanten voor een kokendwaterkraan.

Kies dus de apparatuur die bij jou en je huis past! Wil jij de afzuigkap bijvoorbeeld niet kunnen zien, maar heb je hem wel nodig? Neem dan een kookplaat met afzuiging. Heb je een hekel aan handmatig afwassen? Doe jezelf dan een plezier met een mooie vaatwasser. Simpeler kunnen we het niet maken!

Alle apparatuur die wij aanbieden valt binnen het hogere segment en is van de hoogste kwaliteit. Daarnaast werken wij samen met 8 verschillende leveranciers. En ook al hebben deze bedrijven niet een gerichte specialisatie, zijn er wel degelijk verschillen tussen de bedrijven te vinden.

De keukenapparatuur van Keukenstudio Dordrecht

Wij van Keukenstudio Dordrecht hebben keukenapparatuur van Siemens, Bosch, Neff, Miele, AEG, Küppersbusch, Samsung en Zanussi. Dit zijn topmerken, waarbinnen je vooral Miele en Küppersbusch als premium aanbieders kan zien.

Merken zoals Samsung zijn wat toegankelijker en gericht op de jongere generatie. Zo kun je met gadgets zoals Samsung Family Hub boodschappenlijstjes maken, boodschappen bestellen en meldingen ontvangen over de houdbaarheid van gekochte producten. Je kan zelfs op afstand de inhoud van je koelkast bekijken! Ideaal voor drukke ouders met nog drukkere kinderen. Andere merken zoals AEG focussen vooral op de langdurigheid van hun producten. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van ondoorzichtige glasafwerkingen met anti-vingerafdrukeigenschappen.

Wat je ook wilt, Keukenstudio Dordrecht regelt het voor je!

Keukenapparatuur bij Keukenstudio Dordrecht: Alle feitjes op een rijtje - samsung-family-hub-koelkast-keukenapparatuur-keukenstudio-dordrecht

Tip uit de Keukenstudio

Naast de bovenstaande merken bieden wij ook apparatuur aan van specialistische bedrijven. Denk hierbij aan Bora, de specialist op gebied van kookplaten met afzuiging of aanbieder van kokendwaterkranen Quooker. Hecht je veel waarde aan een bepaald stuk keukenapparatuur? Dan zijn er dus meerdere specialistische aanbieders om uit te kiezen!

Keukenapparatuur bij Keukenstudio Dordrecht: Alle feitjes op een rijtje - bora-pro-3-keukenapparatuur-keukenstudio-dordrecht

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak