Zanussi

Zanussi

Zanussi is een Italiaans apparatuurmerk wat een dochterbedrijf van AEG is. Dit merk heeft een relatief klein assortiment en de focus ligt op de onderkant van de markt.

Zanussi keukenapparatuur

Dus je overweegt een nieuwe keuken te kopen. Maar wat voor soort apparatuur heb je nodig? En nog belangrijker, wie maakt de beste? Zanussi is een Italiaans bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, en ze maken enkele van de mooiste en meest innovatieve keukenapparaten op de markt. Geloof me, ik weet het uit ervaring. Wij hebben onze Zanussi koelkast nu bijna 10 jaar en hij doet het nog steeds goed. Dus als je op zoek bent naar kwaliteit, duurzaamheid en stijl, dan is Zanussi een aanrader.

Het assortiment Zanussi-keukentoestellen introduceren

Breng gemak in je keuken met apparaten van Zanussi. Van koelkasten en diepvriezers tot magnetrons, ovens en vaatwassers - ongeacht de grootte van je keuken of het soort keuken - Zanussi heeft het apparaat dat je nodig hebt! Of je nu een etentje organiseert of je persoonlijke record voor de beste maaltijdduur verbreekt, de apparaten van Zanussi staan klaar om hard voor je te werken! Met betrouwbare prestaties en efficiënte energiebesparende systemen komt alles van koken tot entertainen binnen handbereik. Bereid je voor op heerlijke resultaten, elke keer weer!


Daar heb je het dus! Zanussi apparaten zijn niet alleen betaalbaar en van uitstekende kwaliteit, maar ze zullen je leven in de keuken zoveel gemakkelijker maken.

Veelgestelde vragen

No items found.

Contact informatie

Homepagina

Zanussi

Ga naar de homepagina

Servicemelding

Zanussi

Maak een servicemelding

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Lees ook eens...

No items found.