Matzwarte keuken beton werkblad Bora kookplaat

Opstelling nummer

25

VERKOCHT

Van

12995

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Beton
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
364
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Welke kleur vloer bij zwarte keuken?

Arrow icon

Zwarte keukens zijn een geweldige optie omdat ze prachtig stijlvol kunnen ogen als je de juiste vloer kiest! Een paar goede opties zijn donkerbruin, lichtbruin, grijs of wit. Donkerbruin is een warme en natuurlijke look die bij veel interieurs past, terwijl lichtbruin meer contrast toevoegt om de ruimte visueel interessanter te maken. Grijze vloeren geven je keuken een moderne uitstraling en bieden veel verschillende decoratieve mogelijkheden. En wit is perfect als je gebaande pad wilt volgen en op zoek bent naar een strakke, schone look.

Wat is de prijs van de Bora X Pure?

Arrow icon

De Bora X Pure heeft een prijs die ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- afhankelijk of je gaat recirculeren of met een afvoer naar buiten plaatst.

Waar vind ik de Bora Tepan roestvrijstalen grill?

Arrow icon

De Bora PRO Tepan kookveld met zijn twee kookzones is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een duurzaam en innovatief roestvrijstalen grill. Met een juiste montage blijft hij jarenlang goed, waardoor je na het aanschaffen zorgeloos van je kookervaring kunt genieten. Je kunt de Bora PRO Tepan in twee uitvoeringen bestellen: All Black (PKT3AB) en de standaard roestvrijstalen grill (PKT3). De All Black variant is €200,- duurder dan zijn voorganger, maar biedt wel degelijk extra luxe en stijl voor die prijs.

Wat is een flexibele oven?

Arrow icon

Een flexibele oven is een compacte oven die je kunt gebruiken om heerlijke maaltijden en snacks te bereiden. De oven biedt meerdere manieren om je voedsel te bereiden, waaronder grilleren, stoven, roosteren, bakken en verhitten. Het apparaat is veelzijdig en makkelijk in gebruik dankzij de handige timerfunctie en het intuïtieve bedieningspaneel. Een flexibele oven is perfect voor mensen met een druk leven die niet veel tijd hebben om uitgebreide maaltijden te bereiden.

Wat voor pan moet ik gebruiken voor een Bora?

Arrow icon

Het antwoord op de vraag wat voor pan je moet gebruiken voor een Bora is afhankelijk van welke technologie je hebt. BORA biedt verschillende opties, waaronder inductie, elektrisch met stralingsverwarmingselement, gas, wok of teppanyaki-hob. De BORA-cooktop ABC toont welke technologie geschikt is voor verschillende kookstijlen. Als je bijvoorbeeld een inductie-BORA hebt, heb je een speciale wokpan nodig zoals de BORA HIW1-wokpan die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt met inductietechnologie. Als je een elektrische BORA hebt met verwarmingselementen, heb je speciale pannen nodig die zijn ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen over de bodem van de pan.