Matzwarte keuken beton werkblad Bora kookplaat

Opstelling nummer

25

VERKOCHT

Van

12995

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Beton
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
364
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Zijn jullie ook op zondag open?

Arrow icon

Wil je keukens kijken op zondag? Groot gelijk, de meeste mensen gebruiken de zondag om lekker te oriënteren. Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor de navigatie klik je op deze link.

Waar kun je een Bora filter kopen?

Arrow icon

Als je op zoek bent naar een Bora filter, ben je bij Keukenstudio Dordrecht aan het juiste adres. In deze winkel in Dordrecht, Zuid-Holland, kun je verschillende soorten filters voor je Bora product kopen. Of je nu een filter nodig hebt om te vervangen of gewoon een nieuwe filter wilt kopen, Keukenstudio Dordrecht heeft wat je zoekt. Ze verkopen ook originele BORA Pure filters en X Pure filters die speciaal zijn ontworpen voor de BORA kookplaat. Daarnaast bieden ze ook actieve-koolstoffilters aan die perfect zijn voor het zuiveren van de lucht tijdens het koken. Als je een Bora filter wilt kopen, is Keukenstudio Dordrecht de perfecte plek om te beginnen!

Welke Quooker kraan moet ik nemen?

Arrow icon

Om er achter te komen welke kokendwaterkraan bij jou past adviseren wij je om de pagina met kokenwaterkranen van Quooker te bezoeken.

Hoe noem je een technische tekening die je van bovenaf ziet?

Arrow icon

Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt een vloerplan genoemd. Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt ook wel een bovenaanzicht genoemd.

Kan je ook een koelkast wrappen?

Arrow icon

Wrappen van je koelkast is een leuk DIY-project om je keuken een unieke uitstraling te geven, maar er zijn ook nadelen. Vinyl wraps slijten snel en plakken niet goed als het oppervlak van de koelkast niet schoon is. Bovendien kunnen garanties ongeldig worden gemaakt en kan reparatie later moeilijk worden. Wees je bewust van deze factoren voordat je begint met keukenwrapping.