Matzwarte keuken beton werkblad Bora kookplaat

Opstelling nummer

25

VERKOCHT

Van

12995

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Beton
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
364
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat voor pan moet ik gebruiken voor een Bora?

Arrow icon

Het antwoord op de vraag wat voor pan je moet gebruiken voor een Bora is afhankelijk van welke technologie je hebt. BORA biedt verschillende opties, waaronder inductie, elektrisch met stralingsverwarmingselement, gas, wok of teppanyaki-hob. De BORA-cooktop ABC toont welke technologie geschikt is voor verschillende kookstijlen. Als je bijvoorbeeld een inductie-BORA hebt, heb je een speciale wokpan nodig zoals de BORA HIW1-wokpan die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt met inductietechnologie. Als je een elektrische BORA hebt met verwarmingselementen, heb je speciale pannen nodig die zijn ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen over de bodem van de pan.

Welke ontwerpmogelijkheden biedt Fenix materiaal?

Arrow icon

Fenix materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen die kunnen worden gebruikt in keukenontwerp. De matte afwerking geeft het een moderne look die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke keukenesthetiek.

Welke Quooker kraan moet ik nemen?

Arrow icon

Om er achter te komen welke kokendwaterkraan bij jou past adviseren wij je om de pagina met kokenwaterkranen van Quooker te bezoeken.

Wat maakt de BORA koelkast uniek?

Arrow icon

De unieke eigenschap van de BORA Cool koelkast ligt in zijn ongeëvenaarde flexibiliteit en personalisatie. Met de 4x koelgedeelte voorzien van glazen platen, kunt u de indeling van uw koelkast precies configureren zoals u dat wenst, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Bora multifunctionele lade prijs

Arrow icon

De prijs van de multifunctionele lade van BORA ligt naar schatting tussen de €2000 en €3000 euro, exclusief montagekosten, transport en elektrische werkzaamheden.