TV Meubel exclusief TV

Opstelling nummer

49

VERKOCHT

TV-meubels bieden veel voordelen, vooral als het gaat om het creëren van een comfortabele en aantrekkelijke leefruimte. Een van de belangrijkste voordelen is dat TV-meubels kunnen worden gebruikt om een georganiseerde en toegankelijke home-entertainment ruimte te creëren.

Vaste prijs. Zelf demonteren en afvoeren. Moet uiterlijk eind februari weg zijn.

Van

3500

Voor

950

No items found.

Door gebruik te maken van TV-standaards, muurbeugels en andere opbergmogelijkheden kunnen huiseigenaren gemakkelijk hun televisieschermen, DVD-spelers, enz. opbergen, op een georganiseerde manier die zowel praktisch als esthetisch verantwoord is. TV-meubels helpen ook om een meer samenhangend, gestroomlijnd uiterlijk in de woonruimte te creëren, wat kan helpen om een gevoel van rust en comfort in huis te creëren.


Tenslotte zijn TV-kasten een geweldige manier om extra opbergruimte te bieden voor DVD's, boeken, afstandsbedieningen en andere voorwerpen zonder je huis een rommelig gevoel. Ze bieden een handige en aantrekkelijke oplossing voor het opbergen van voorwerpen, terwijl je woonruimte er toch netjes en opgeruimd uit blijft zien


Naast praktische opbergoplossingen kunnen TV-kasten ook worden gebruikt om een stijlvol middelpunt in de kamer te creëren. Door speciale functies toe te voegen, zoals glazen deuren en andere accenten, kunnen huiseigenaren hun tv-meubel het middelpunt van de aandacht in de kamer. TV-kasten zijn er ook in verschillende stijlen en materialen, zodat huiseigenaren er een kunnen kiezen die het beste bij hun bestaande inrichting past. Van klassieke houten ontwerpen tot moderne metalen frames, er is zeker een stijl die past bij je ontwerp esthetiek en behoeften


TV-kasten zijn een gemakkelijke manier om een stijlvolle en functionele ruimte in je huis. Met een verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en opbergmogelijkheden zijn ze een ideale oplossing voor het creëren van een comfortabele en georganiseerde leefruimte. Huiseigenaren kunnen gerust zijn in de wetenschap dat hun televisieschermen, dvd-spelers en andere voorwerpen veilig zijn opgeborgen en er toch bij kunnen wanneer dat nodig is.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Nobilia Speed Wit
Greeploos
Ja
Apparatuur
Niet van toepassing
Werkblad leverancier
Niet van toepassing
Werkblad materiaal
Niet van toepassing
Werkblad dikte
0
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
363
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3