Supercomplete keuken mat groen Samsung keramiek

Opstelling nummer

11

VERKOCHT

Van

24950

Voor

8950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Mineraal Groen
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
426
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Ik heb gelezen over de nieuwe oven van Bora: kan ik deze ook zien in het echt?

Arrow icon

Bekijk de bijzondere Bora X BO-oven, die in onze showroom staat! Dit opmerkelijke apparaat wordt geleverd met honderden voorgeprogrammeerde recepten, zodat je meteen een deskundige kok kunt worden. Met de stoomkookmogelijkheden van de Bora X BO is het alsof je een professionele keuken in huis hebt. Als dit klinkt als iets dat je culinaire dromen waar kan maken, kom dan vandaag nog langs en laat je rondleiden door een van onze experts!

Hoe laat je een technische tekening keuken maken?

Arrow icon

Laat een technische keukentekening maken door een professionele ontwerper of door het keukendesignbureau van de winkel. Deze professionals zorgen dat je precies weet wat de afmetingen en de details van je keuken zijn voordat je deze aankoopt. Ze helpen ook bij het zoeken naar andere mogelijkheden om bestaande oplossingen te verbeteren, waardoor jouw keuken perfect wordt afgestemd op jouw behoeften.

Hoe diep is een aanrechtblad?

Arrow icon

De meeste aanrechtbladen zijn gemaakt van veel verschillende materialen, zoals composiet, natuursteen en graniet. Sommige zijn zelfs verkrijgbaar in hout of glas. Al deze materialen hebben hun eigen kenmerken, maar gemiddeld hebben ze ongeveer 60 cm diepte.

Hoe maak je een zwarte keuken goedkoop?

Arrow icon

Keukens kunnen behoorlijk duur zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen bij de inrichting van een zwarte keuken. Een van de beste opties voor een goedkope, maar aantrekkelijke keuken is kiezen voor een front zoals de Easy Touch van Nobilia. Dit specifieke front is een van de meest populaire ontwerpen onder keukens in Europa, en het komt op een zeer betaalbare prijs. Door te kiezen voor dit ontwerp kun je een stijlvolle zwarte keuken krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Waar kun je een Berbel afzuigkap kopen?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een Berbel afzuigkap? Zoek dan niet verder! Je kunt er een kopen in onze winkel, als onderdeel van je keukenbestelling bij de aankoop van een nieuwe keuken, of zelfs een offerte aanvragen via ons online formulier.