Supercomplete keuken mat groen Samsung keramiek

Opstelling nummer

11

VERKOCHT

Van

24950

Voor

8950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Mineraal Groen
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
426
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat kost een Quooker kraan?

Arrow icon

Een Quooker kraan kan €995 tot maar liefst €3595 kosten, afhankelijk van het model en de gekozen afwerking. De voordeligste optie is de Nordic enkele kraan met chromen afwerking en PRO3 reservoir, die veel waar voor zijn geld biedt. Aan de andere kant van het spectrum staat de luxe Quooker Fusion gold-beplakt met een COMBI reservoir, wat de duurste optie is. Het biedt de hoogste kwaliteit van ontwerp en functies. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de winkelier, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. Klik hier voor de Quooker prijslijst van 2023.

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!

Zijn jullie ook op zondag open?

Arrow icon

Wil je keukens kijken op zondag? Groot gelijk, de meeste mensen gebruiken de zondag om lekker te oriënteren. Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor de navigatie klik je op deze link.

Ballerina keukens prijslijst: bestaat dat?

Arrow icon

Hoewel de prijslijst van Ballerina keukens niet op internet is te vinden, kan je eenvoudig een afspraak maken met een erkende Ballerina keukens dealer. Ze zullen je informeren over de verschillende modellen, hun specifieke functies en het bijhorende prijskaartje. Op die manier kan je voor jezelf bepalen welke Ballerina keuken het best bij je past én betaalbaar is!

Wat is de Bora professional 3.0 prijs?

Arrow icon

De prijs van de Bora Professional 3.0 is tussen de €1800,- en €3000,- afhankelijk van de gekozen toepassingen.