Showroomkeuken kookeiland RVS blad Fenix Wave afzuigkap

Opstelling nummer

1

VERKOCHT

Van

41995

Voor

9950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Fenix Wit & Fenix Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
RVS
Werkblad dikte
4
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
310
cm.
Breedte
120
cm.
Prijsklasse
Top klasse - 5

Veelgestelde vragen

Hoe werken greeploze kastdeuren?

Arrow icon

In plaats van een traditionele deurgreep kun je kiezen voor de strakke stijl van een komgreep. Dit type greep is gebogen als een overdreven C-vorm en biedt voldoende ruimte voor je vingers om onder de rand te passen - zodat je de kast met gemak open kunt trekken! Met deze moderne ontwerpkeuze hoef je je geen zorgen meer te maken over handgrepen die aan de voorkant uitsteken of afbreuk doen aan je gewenste uiterlijk.

Hoe veel kost de Bora inductiewok?

Arrow icon
  • De Pro Inductiewok kookveld (PKIW3) kost €2500,-
  • De Classic 2.0 Inductiewok kookveld (CKIW) kost €2100,-

Wat kost een technische tekening?

Arrow icon

Het kostenplaatje voor een technische tekening is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs hangt af van de complexiteit van het ontwerp, de gebruikte materialen en de tijd die nodig is om het te maken.

Het tarief dat wordt gehanteerd door technische tekenaars varieert meestal tussen €30 en €100 per uur. Bij ons krijg je de tekening helemaal gratis bij aankoop van de keuken.

Wat is een flexibele oven?

Arrow icon

Een flexibele oven is een compacte oven die je kunt gebruiken om heerlijke maaltijden en snacks te bereiden. De oven biedt meerdere manieren om je voedsel te bereiden, waaronder grilleren, stoven, roosteren, bakken en verhitten. Het apparaat is veelzijdig en makkelijk in gebruik dankzij de handige timerfunctie en het intuïtieve bedieningspaneel. Een flexibele oven is perfect voor mensen met een druk leven die niet veel tijd hebben om uitgebreide maaltijden te bereiden.

Siemens koelkast lampje vervangen:

Arrow icon

Een Siemens koelkast lampje vervangen gaat in de meeste gevallen lastig.

Als het lampje in je Siemens koelkast niet werkt, is het raadzaam om deze te laten vervangen door een professionele service technicus van Siemens. Dit zorgt ervoor dat de klus correct en veilig wordt uitgevoerd.

Maak een service melding bij Siemens.