Showroomkeuken kookeiland RVS blad Fenix Wave afzuigkap

Opstelling nummer

1

VERKOCHT

Van

41995

Voor

9950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Fenix Wit & Fenix Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
RVS
Werkblad dikte
4
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
310
cm.
Breedte
120
cm.
Prijsklasse
Top klasse - 5

Veelgestelde vragen

Welke kleur muur bij zwarte keuken?

Arrow icon

Een zwarte keuken kan een moderne, aantrekkelijke uitstraling hebben met de juiste accentkleur. Een paar goede opties zijn antraciet, wit, diep donkerblauw en koper. Of je nu voor een frisse look gaat met wit of kiest voor luxe met koper, er is altijd een meubelkleur die perfect bij je zwarte keuken past!

Waar kan je ballerina keuken onderdelen bestellen?

Arrow icon

Je kunt heel makkelijk ballerina keuken onderdelen bestellen door gebruik te maken van ons contactformulier. Hiermee kun je de juiste afmetingen, materialen, functies en andere opties selecteren om ervoor te zorgen dat het product wordt geleverd zoals je wilt. Als je vragen hebt over het bestelproces of specifieke productopties, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers die je verder helpen.

Waar te zoeken voor keukens in Dordrecht?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een keuken en woon je in Dordrecht? Dan kun je bij onze keukenwinkel terecht! Onze keukens zijn er in verschillende stijlen, kleuren, en vormen. We hebben een uitgebreide showroom waar je keukens in alle maten, kleuren en uitvoeringen kunt bekijken. In de showroom kun je keukens vinden die echt uniek zijn; geen één keuken is hetzelfde! Er is voor elk wat wils: van gedurfde, moderne keukens tot warme, traditionele keukens. Bezoek ons en laat je inspireren om de keuken van je dromen te ontwerpen!

Wat voor garantie op Bora mijn kookplaat?

Arrow icon

Een Bora kookplaat wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie die gratis met een extra jaar kan worden verlengd. Dit extra jaar dekking krijg je door je complete Bora-systeem te registreren, zodat het gegarandeerd is. De registratiecode vind je op de sticker van de kookveldafzuiging of op een extra blad. Met met deze garantie-uitbreiding kun je met een gerust hart jarenlang genieten van de kwaliteit van je Bora kookplaat.

Wat is de gemiddelde oppervlakte van een inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging?

Arrow icon

Dit is ongeveer 60 cm bij de meeste kookplaten. Voor specifieke maten kun je altijd de documentatie van de tekeningen lezen op de website van de leverancier.