Showroomkeuken kookeiland RVS blad Fenix Wave afzuigkap

Opstelling nummer

1

VERKOCHT

Van

41995

Voor

9950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Fenix Wit & Fenix Zwart
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
RVS
Werkblad dikte
4
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
310
cm.
Breedte
120
cm.
Prijsklasse
Top klasse - 5

Veelgestelde vragen

Kan een Bora in een bestaande keuken?

Arrow icon

Met een Bora kookplaat met afzuiging kan je een bestaande keuken upgraden. Deze innovatieve kookplaten zijn ontworpen om in elke keuken te passen, of het nu gaat om een nieuwe of bestaande keuken. BORA biedt verschillende modellen aan, waaronder de BORA Basic en Pure, die geschikt zijn voor alle soorten keukens. De Classic-modellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze perfect passen bij uw bestaande keukendecor.

Waar kan ik de BORA koelkast kopen?

Arrow icon

De BORA Cool koelkast is beschikbaar bij geselecteerde retailers en BORA partners. Bezoek onze website om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden.

Wat is een composiet aanrechtblad?

Arrow icon

Composiet aanrechtbladen zijn veelzijdig, krasbestendig en duurzaam. Ze worden vervaardigd uit twee of meer verschillende materialen, waaronder steenmeel, quartz of acrylpolymeren. De combinatie van ingrediënten geeft de aanrechtbladen een natuurlijk uiterlijk met extra veerkracht en sterkte. Bovendien zijn ze ook resistent tegen vlekken en hitte, waardoor ze makkelijk schoon te houden.

Lamp vervangen Smeg koelkast:

Arrow icon

Om de lamp te vervangen in een Smeg koelkast heb je meestal de leverancier nodig. Doe je dit zelf, dan heb je kans dat de garantie komt te vervallen. Lees de handleiding van je koelkast om hier meer over te lezen.

Als het lampje in je Smeg koelkast niet werkt, is het raadzaam om deze te laten vervangen door een professionele service technicus van Smeg. Dit zorgt ervoor dat de klus correct en veilig wordt uitgevoerd.

Maak een service melding bij Smeg.

Wat is de prijs van de BORA Cool koelkast?

Arrow icon

De exacte prijs van de BORA Cool koelkast is op het moment van schrijven nog niet bekend. We raden u aan om onze website of een van onze geselecteerde retailers te raadplegen voor de meest actuele prijsinformatie.