Prachtige keuken zwart houtstructuur keramiek blad

Opstelling nummer

2

VERKOCHT

Van

25995

Voor

7950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Zwart Eiken
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
Keramiek
Werkblad dikte
60
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
305
cm.
Breedte
125
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Hoe gaat Fenix materiaal om met intensief gebruik in keukens?

Arrow icon

Fenix materiaal is ontworpen om intensief gebruik en variërende temperaturen te weerstaan, waardoor het perfect is voor professionele koks of thuiskoks die hun werkbladen en spoelbakken veelvuldig gebruiken.

Wat kost een technische tekening?

Arrow icon

Het kostenplaatje voor een technische tekening is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs hangt af van de complexiteit van het ontwerp, de gebruikte materialen en de tijd die nodig is om het te maken.

Het tarief dat wordt gehanteerd door technische tekenaars varieert meestal tussen €30 en €100 per uur. Bij ons krijg je de tekening helemaal gratis bij aankoop van de keuken.

Welke ontwerpmogelijkheden biedt Fenix materiaal?

Arrow icon

Fenix materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen die kunnen worden gebruikt in keukenontwerp. De matte afwerking geeft het een moderne look die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke keukenesthetiek.

Zijn jullie ook op zondag open?

Arrow icon

Wil je keukens kijken op zondag? Groot gelijk, de meeste mensen gebruiken de zondag om lekker te oriënteren. Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor de navigatie klik je op deze link.

Bora multifunctionele lade prijs

Arrow icon

De prijs van de multifunctionele lade van BORA ligt naar schatting tussen de €2000 en €3000 euro, exclusief montagekosten, transport en elektrische werkzaamheden.