Prachtige keuken zwart houtstructuur keramiek blad

Opstelling nummer

2

VERKOCHT

Van

25995

Voor

7950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Zwart Eiken
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
Keramiek
Werkblad dikte
60
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
305
cm.
Breedte
125
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Hoe laat je een technische tekening keuken maken?

Arrow icon

Laat een technische keukentekening maken door een professionele ontwerper of door het keukendesignbureau van de winkel. Deze professionals zorgen dat je precies weet wat de afmetingen en de details van je keuken zijn voordat je deze aankoopt. Ze helpen ook bij het zoeken naar andere mogelijkheden om bestaande oplossingen te verbeteren, waardoor jouw keuken perfect wordt afgestemd op jouw behoeften.

Is een Quooker energiezuinig?

Arrow icon

Een Quooker is erg energiezuinig. Sterker nog, je zult in stroomkosten naar beneden gaan met dit efficiënt reservoir.

Wat is de prijs van de Bora X Pure?

Arrow icon

De Bora X Pure heeft een prijs die ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- afhankelijk of je gaat recirculeren of met een afvoer naar buiten plaatst.

Wat is een flexibele oven?

Arrow icon

Een flexibele oven is een compacte oven die je kunt gebruiken om heerlijke maaltijden en snacks te bereiden. De oven biedt meerdere manieren om je voedsel te bereiden, waaronder grilleren, stoven, roosteren, bakken en verhitten. Het apparaat is veelzijdig en makkelijk in gebruik dankzij de handige timerfunctie en het intuïtieve bedieningspaneel. Een flexibele oven is perfect voor mensen met een druk leven die niet veel tijd hebben om uitgebreide maaltijden te bereiden.

Ik heb gelezen over de nieuwe oven van Bora: kan ik deze ook zien in het echt?

Arrow icon

Bekijk de bijzondere Bora X BO-oven, die in onze showroom staat! Dit opmerkelijke apparaat wordt geleverd met honderden voorgeprogrammeerde recepten, zodat je meteen een deskundige kok kunt worden. Met de stoomkookmogelijkheden van de Bora X BO is het alsof je een professionele keuken in huis hebt. Als dit klinkt als iets dat je culinaire dromen waar kan maken, kom dan vandaag nog langs en laat je rondleiden door een van onze experts!