Prachtige keuken zwart houtstructuur keramiek blad

Opstelling nummer

2

VERKOCHT

Van

25995

Voor

7950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Zwart Eiken
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Dekker
Werkblad materiaal
Keramiek
Werkblad dikte
60
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
305
cm.
Breedte
125
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!

Hoe duur is de Pro Tepan kookveld met 2 kookzones?

Arrow icon

De Pro Tepan kookveld met 2 kookzones (PKT3) is €2570,00 op de dag van schrijven. Zou je de plaat willen upgraden naar All Black (PKT3AB)? Dan kost deze €2770,-.

Wat kost een technische tekening?

Arrow icon

Het kostenplaatje voor een technische tekening is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs hangt af van de complexiteit van het ontwerp, de gebruikte materialen en de tijd die nodig is om het te maken.

Het tarief dat wordt gehanteerd door technische tekenaars varieert meestal tussen €30 en €100 per uur. Bij ons krijg je de tekening helemaal gratis bij aankoop van de keuken.

Zijn Resopal keukendeuren milieuvriendelijk?

Arrow icon

Ja, Resopal keukendeuren zijn milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van duurzame, recyclebare materialen, wat betekent dat ze een verantwoorde keuze zijn voor zowel je huis als het milieu.

Wat verbruikt een Quooker?

Arrow icon

Een Quooker tank is een efficiënte en handige toevoeging aan elke moderne keuken, die met één druk op de knop direct kokend water levert. Hoewel hij energie gebruikt om het water te verwarmen en op 110°C te houden, verbruikt deze kokendwaterkraan gemiddeld minder dan 1 kWh elektriciteit per dag. Lees hier meer over het verbruik van een Quooker systeem.

Dit komt neer op ongeveer 511 kWh per jaar, wat een relatief laag energieverbruik is in vergelijking met andere apparaten. De dagelijkse elektriciteitskosten voor een Quooker liggen rond de €0,05, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is voor je keuken.

Al met al is de Quooker een geweldige keuze voor elke keuken. Het biedt gemak en flexibiliteit met warm, koud en kokend water binnen handbereik. Bovendien is hij energiezuinig en relatief goedkoop in vergelijking met andere apparaten. Of je nu kiest voor de Nordic Single Tap of het luxueuze Fusion model, je kunt er zeker van zijn dat je kokendwaterkraan snel en efficiënt in al je behoeften aan warm en koud drinkwater voorziet - zonder de bank te breken! Met zijn geavanceerde technologie en slanke ontwerpopties in twee afwerkingen is dit product ongetwijfeld perfect voor iedereen die zijn keuken thuis wil upgraden.