Pantry keuken

Opstelling nummer

30

VERKOCHT

Van

4995

Voor

2500

No items found.

Een pantrykeuken is een compacte keuken die perfect geschikt is voor kleinere woningen zoals studio's en appartementen. Deze soort keuken heeft al het essentiële, zoals een gootsteen, een oven, een koelkast en voldoende opbergruimte, maar kost meestal minder dan een reguliere keuken. Pantrykeukens zijn voordelig voor degenen die op zoek zijn naar praktisch ingerichte keukens met veel functionaliteit.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Touch Elements Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
243
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Gemiddeld - 2

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je een Bora filter vervangen?

Arrow icon

Het is belangrijk om je Bora filter regelmatig te vervangen. De actieve-koolfilters van de BORA kookplaat moeten worden vervangen wanneer het filter vol zit met fijnstof. Hoe vaak je een filter moet vervangen, hangt af van hoe vaak je de afzuiging gebruikt. Als je de afzuiging regelmatig gebruikt, raden we aan om het filter elke 6 maanden te vervangen. Als je de afzuiging minder vaak gebruikt, kan het langer duren voordat het filter vervangen moet worden.

Het is eenvoudig om zelf een Bora filter te vervangen. Schakel de kookveldafzuiging uit en open het inspectiegat om bij het filter te geraken. Verwijder daarna de actieve-koolfilterpatronen door ze naar links te draaien.

Wat zijn showroomkeukens?

Arrow icon

Als mensen het over showroomkeukens hebben, bedoelen ze een showroommodel dat is afgeprijsd en beschikbaar is voor de verkoop. Bij showrooms, zoals die in Dordrecht, streven we ernaar de huidige trends en ontwikkelingen voor te blijven door ons showroomaanbod steeds verder uit te breiden. Als zodanig worden showroomkeukens vaak in de uitverkoop gedaan.

Ben je opzoek naar een showroomkeuken in Dordrecht? Bekijk dan onze pagina voor ons aanbod.

Ik heb gelezen over de nieuwe oven van Bora: kan ik deze ook zien in het echt?

Arrow icon

Bekijk de bijzondere Bora X BO-oven, die in onze showroom staat! Dit opmerkelijke apparaat wordt geleverd met honderden voorgeprogrammeerde recepten, zodat je meteen een deskundige kok kunt worden. Met de stoomkookmogelijkheden van de Bora X BO is het alsof je een professionele keuken in huis hebt. Als dit klinkt als iets dat je culinaire dromen waar kan maken, kom dan vandaag nog langs en laat je rondleiden door een van onze experts!

Kan een Bora in een bestaande keuken?

Arrow icon

Met een Bora kookplaat met afzuiging kan je een bestaande keuken upgraden. Deze innovatieve kookplaten zijn ontworpen om in elke keuken te passen, of het nu gaat om een nieuwe of bestaande keuken. BORA biedt verschillende modellen aan, waaronder de BORA Basic en Pure, die geschikt zijn voor alle soorten keukens. De Classic-modellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze perfect passen bij uw bestaande keukendecor.

Is een Quooker energiezuinig?

Arrow icon

Een Quooker is erg energiezuinig. Sterker nog, je zult in stroomkosten naar beneden gaan met dit efficiënt reservoir.