Pantry keuken

Opstelling nummer

30

VERKOCHT

Van

4995

Voor

2500

No items found.

Een pantrykeuken is een compacte keuken die perfect geschikt is voor kleinere woningen zoals studio's en appartementen. Deze soort keuken heeft al het essentiële, zoals een gootsteen, een oven, een koelkast en voldoende opbergruimte, maar kost meestal minder dan een reguliere keuken. Pantrykeukens zijn voordelig voor degenen die op zoek zijn naar praktisch ingerichte keukens met veel functionaliteit.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Touch Elements Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
243
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Gemiddeld - 2

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de BORA koelkast kopen?

Arrow icon

De BORA Cool koelkast is beschikbaar bij geselecteerde retailers en BORA partners. Bezoek onze website om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden.

Je keuken offerte vergelijken: hoe werkt dat?

Arrow icon

Ben je bij een andere keukenzaak geweest en vond je de kosten te hoog? Misschien heb je ook je twijfels gehad over de geloofwaardigheid van de verkoper. Nou, met onze meer dan 25 jaar ervaring kunnen we je helpen! Onze nieuwe aanbiedingen zijn vergelijkbaar in kwaliteit en apparatuur - soms zelfs beter voor een lagere prijs. Als het na het verkennen van deze opties nog steeds binnen je budget past - ga dan je gang en koop bij ons! En het beste nog: De offerte veglijken van je keuken is helemaal gratis!

Wat is het onderscheidend kenmerk van een landelijke keuken?

Arrow icon

Een landelijke keuken onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, een warm kleurenpalet en elementen die een gezellige, huiselijke atmosfeer uitstralen, zoals houten tafels en keramische spoelbakken.

Welke ontwerpmogelijkheden biedt Fenix materiaal?

Arrow icon

Fenix materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen die kunnen worden gebruikt in keukenontwerp. De matte afwerking geeft het een moderne look die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke keukenesthetiek.

Welke buslijn rijdt er naar de Woonboulevard in Dordrecht?

Arrow icon

Wilt u een dagje uit naar de Woonboulevard in Dordrecht, maar weet u niet welke buslijn u moet nemen? Geen zorgen, wij hebben het voor u uitgezocht! Buslijn 7

"Sterrenburg via Dordrecht CS" stopt vlak bij de Woonboulevard in Dordrecht.