Pantry keuken

Opstelling nummer

30

VERKOCHT

Van

4995

Voor

2500

No items found.

Een pantrykeuken is een compacte keuken die perfect geschikt is voor kleinere woningen zoals studio's en appartementen. Deze soort keuken heeft al het essentiële, zoals een gootsteen, een oven, een koelkast en voldoende opbergruimte, maar kost meestal minder dan een reguliere keuken. Pantrykeukens zijn voordelig voor degenen die op zoek zijn naar praktisch ingerichte keukens met veel functionaliteit.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Touch Elements Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
243
cm.
Breedte
60
cm.
Prijsklasse
Gemiddeld - 2

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn Resopal keukendeuren schoonmaken en onderhouden?

Arrow icon

Het onderhouden van Resopal keukendeuren is eenvoudig en vereist minimale inspanning. Gebruik een vochtige doek en milde reinigingsmiddelen om het oppervlak schoon te maken. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en krachtige chemicaliën, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Hoe vaak moet je een Bora filter vervangen?

Arrow icon

Het is belangrijk om je Bora filter regelmatig te vervangen. De actieve-koolfilters van de BORA kookplaat moeten worden vervangen wanneer het filter vol zit met fijnstof. Hoe vaak je een filter moet vervangen, hangt af van hoe vaak je de afzuiging gebruikt. Als je de afzuiging regelmatig gebruikt, raden we aan om het filter elke 6 maanden te vervangen. Als je de afzuiging minder vaak gebruikt, kan het langer duren voordat het filter vervangen moet worden.

Het is eenvoudig om zelf een Bora filter te vervangen. Schakel de kookveldafzuiging uit en open het inspectiegat om bij het filter te geraken. Verwijder daarna de actieve-koolfilterpatronen door ze naar links te draaien.

Waar kun je een Bora filter kopen?

Arrow icon

Als je op zoek bent naar een Bora filter, ben je bij Keukenstudio Dordrecht aan het juiste adres. In deze winkel in Dordrecht, Zuid-Holland, kun je verschillende soorten filters voor je Bora product kopen. Of je nu een filter nodig hebt om te vervangen of gewoon een nieuwe filter wilt kopen, Keukenstudio Dordrecht heeft wat je zoekt. Ze verkopen ook originele BORA Pure filters en X Pure filters die speciaal zijn ontworpen voor de BORA kookplaat. Daarnaast bieden ze ook actieve-koolstoffilters aan die perfect zijn voor het zuiveren van de lucht tijdens het koken. Als je een Bora filter wilt kopen, is Keukenstudio Dordrecht de perfecte plek om te beginnen!

Waar kan je ballerina keuken onderdelen bestellen?

Arrow icon

Je kunt heel makkelijk ballerina keuken onderdelen bestellen door gebruik te maken van ons contactformulier. Hiermee kun je de juiste afmetingen, materialen, functies en andere opties selecteren om ervoor te zorgen dat het product wordt geleverd zoals je wilt. Als je vragen hebt over het bestelproces of specifieke productopties, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers die je verder helpen.

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!