Mooie bijkeuken inclusief wasmachine en droger van Samsung

Opstelling nummer

3

VERKOCHT

Van

5995

Voor

1950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Top Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Ballerina Keukens
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
300
cm.
Breedte
190
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de Bora X Pure?

Arrow icon

De Bora X Pure heeft een prijs die ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- afhankelijk of je gaat recirculeren of met een afvoer naar buiten plaatst.

Welke kleur muur bij zwarte keuken?

Arrow icon

Een zwarte keuken kan een moderne, aantrekkelijke uitstraling hebben met de juiste accentkleur. Een paar goede opties zijn antraciet, wit, diep donkerblauw en koper. Of je nu voor een frisse look gaat met wit of kiest voor luxe met koper, er is altijd een meubelkleur die perfect bij je zwarte keuken past!

Welke buslijn rijdt er naar de Woonboulevard in Dordrecht?

Arrow icon

Wilt u een dagje uit naar de Woonboulevard in Dordrecht, maar weet u niet welke buslijn u moet nemen? Geen zorgen, wij hebben het voor u uitgezocht! Buslijn 7

"Sterrenburg via Dordrecht CS" stopt vlak bij de Woonboulevard in Dordrecht.

Waar te zoeken voor keukens in Dordrecht?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een keuken en woon je in Dordrecht? Dan kun je bij onze keukenwinkel terecht! Onze keukens zijn er in verschillende stijlen, kleuren, en vormen. We hebben een uitgebreide showroom waar je keukens in alle maten, kleuren en uitvoeringen kunt bekijken. In de showroom kun je keukens vinden die echt uniek zijn; geen één keuken is hetzelfde! Er is voor elk wat wils: van gedurfde, moderne keukens tot warme, traditionele keukens. Bezoek ons en laat je inspireren om de keuken van je dromen te ontwerpen!

Kun je alle keukendeuren wrappen?

Arrow icon

Ja, je kunt alle keukendeuren wrappen. Houd er echter rekening mee dat je materiaal en middelen kiest die bestand zijn tegen warmte, hoge luchtvochtigheid en frequent reinigen met schoonmaakmiddelen. Bovendien is het belangrijk om de juiste procedure voor de installatie te volgen, omdat dit een enorm verschil kan maken in hoe goed het wrap-materiaal presteert!