Mooie bijkeuken inclusief wasmachine en droger van Samsung

Opstelling nummer

3

VERKOCHT

Van

5995

Voor

1950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Top Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Ballerina Keukens
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
300
cm.
Breedte
190
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Kan je ook een koelkast wrappen?

Arrow icon

Wrappen van je koelkast is een leuk DIY-project om je keuken een unieke uitstraling te geven, maar er zijn ook nadelen. Vinyl wraps slijten snel en plakken niet goed als het oppervlak van de koelkast niet schoon is. Bovendien kunnen garanties ongeldig worden gemaakt en kan reparatie later moeilijk worden. Wees je bewust van deze factoren voordat je begint met keukenwrapping.

Doen jullie ook keukens renoveren?

Arrow icon

Revamp je ruimte met een gloednieuwe keuken! Wij bieden volledige renovaties waarbij we de oude, verouderde voor je afbreken en afvoeren (in overleg). Een hoogopgeleide adviseur ontwerpt en stelt een installatieschema op om ervoor te zorgen dat alles goed wordt afgehandeld. Bij ons wordt elke stap in het proces van begin tot eind verzorgd, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe keuken. Maak een afspraak voor bij ons in de showroom voor een intakegesprek of kom gezellig langs.

Samsung koelkast lampje vervangen:

Arrow icon

Een Samsung koelkast lampje vervangen lijkt een makkelijk klusje, maar niks is minder waar. In de meeste gevallen geeft Samsung het volgende aan over koelkastlampjes:

"De lampjes kunnen niet door de gebruiker worden vervangen. Probeer een lampje niet zelf tevervangen. Er kunnen elektrische schokken ontstaan."

Als het lampje in je Samsung koelkast niet werkt, is het raadzaam om deze te laten vervangen door een professionele service technicus van Siemens. Dit zorgt ervoor dat de klus correct en veilig wordt uitgevoerd.

Maak een service melding bij Samsung. Of bel naar 088-9090100.

Wat is de prijs van de Bora X Pure?

Arrow icon

De Bora X Pure heeft een prijs die ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- afhankelijk of je gaat recirculeren of met een afvoer naar buiten plaatst.

Zijn Resopal keukendeuren milieuvriendelijk?

Arrow icon

Ja, Resopal keukendeuren zijn milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van duurzame, recyclebare materialen, wat betekent dat ze een verantwoorde keuze zijn voor zowel je huis als het milieu.