Mooie bijkeuken inclusief wasmachine en droger van Samsung

Opstelling nummer

3

VERKOCHT

Van

5995

Voor

1950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Ballerina Keukens
Uitvoering fronten
Top Wit
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Ballerina Keukens
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
300
cm.
Breedte
190
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat maakt de BORA koelkast uniek?

Arrow icon

De unieke eigenschap van de BORA Cool koelkast ligt in zijn ongeëvenaarde flexibiliteit en personalisatie. Met de 4x koelgedeelte voorzien van glazen platen, kunt u de indeling van uw koelkast precies configureren zoals u dat wenst, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Hoe werken greeploze kastdeuren?

Arrow icon

In plaats van een traditionele deurgreep kun je kiezen voor de strakke stijl van een komgreep. Dit type greep is gebogen als een overdreven C-vorm en biedt voldoende ruimte voor je vingers om onder de rand te passen - zodat je de kast met gemak open kunt trekken! Met deze moderne ontwerpkeuze hoef je je geen zorgen meer te maken over handgrepen die aan de voorkant uitsteken of afbreuk doen aan je gewenste uiterlijk.

Wat kost een granieten aanrechtblad?

Arrow icon

Granieten aanrechtbladen zijn een populair en stijlvol onderdeel van elke keuken. Ze voegen een luxe uitstraling toe en kunnen vele jaren meegaan, waardoor ze de perfecte investering voor uw keuken zijn. De prijs hangt af van verschillende factoren, maar in het algemeen liggen granieten aanrechtbladen tussen de €250 - € 2.000 per meter, exclusief installatiekosten.

Wat is de prijs van de Bora X BO?

Arrow icon

De prijs van de nieuwe oven van bora ligt tussen de €5000,- en €8000,- afhankelijk of je het apparaat los koopt, of in combinatie met een keuken. TIP: Je kunt de oven van bora ook combineren met de bora multifunctionele laden.

Waar kan je ballerina keuken onderdelen bestellen?

Arrow icon

Je kunt heel makkelijk ballerina keuken onderdelen bestellen door gebruik te maken van ons contactformulier. Hiermee kun je de juiste afmetingen, materialen, functies en andere opties selecteren om ervoor te zorgen dat het product wordt geleverd zoals je wilt. Als je vragen hebt over het bestelproces of specifieke productopties, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers die je verder helpen.