Moderne mat roestrode keuken met houtaccenten

Opstelling nummer

20

VERKOCHT

Van

14495

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Rood
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
390
cm.
Breedte
286
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat maakt Fenix materiaal zo duurzaam?

Arrow icon

De hoge duurzaamheid van Fenix komt voort uit zijn unieke samenstelling en speciale nanotechnologie-eigenschappen. Het is ongelooflijk bestand tegen vingerafdrukken, krassen en andere oppervlaktefouten. Bovendien heeft het een zelfherstellend vermogen, waardoor het kleine krassen en markeringen zelf kan herstellen.

Zijn er ook nadelen aan keuken wrappen?

Arrow icon

Nadelen van keuken wrappen: Als je keukenwraps overweegt, zijn er een paar factoren waarmee je rekening moet houden. Helaas kan het moeilijk en vervelend zijn om iemand te vinden die het werk voor je wil doen. Bovendien krimpt of zet de beschermfolie door slijtage na verloop van tijd vaak uit, wat de esthetiek aantast. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, zet je dan schrap, want het vergt een immense inspanning zonder garantie dat je tevreden zult zijn met het resultaat - wat huiseigenaren later vaak weer tot renovatie aanzet.

Hoe maak je een zwarte keuken goedkoop?

Arrow icon

Keukens kunnen behoorlijk duur zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen bij de inrichting van een zwarte keuken. Een van de beste opties voor een goedkope, maar aantrekkelijke keuken is kiezen voor een front zoals de Easy Touch van Nobilia. Dit specifieke front is een van de meest populaire ontwerpen onder keukens in Europa, en het komt op een zeer betaalbare prijs. Door te kiezen voor dit ontwerp kun je een stijlvolle zwarte keuken krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Welke ontwerpmogelijkheden biedt Fenix materiaal?

Arrow icon

Fenix materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen die kunnen worden gebruikt in keukenontwerp. De matte afwerking geeft het een moderne look die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke keukenesthetiek.

Wat is Resopal en waarom is het een ideale keuze voor keukendeuren?

Arrow icon

Resopal is een hoogwaardig laminaatmateriaal dat bekend staat om zijn esthetische aantrekkingskracht, duurzaamheid en functionaliteit. Het is een uitstekende keuze voor keukendeuren vanwege de vele voordelen die het biedt, zoals een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, weerstand tegen slijtage, krassen en stoten, en het gemak van onderhoud.