Moderne mat roestrode keuken met houtaccenten

Opstelling nummer

20

VERKOCHT

Van

14495

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Rood
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
390
cm.
Breedte
286
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Wat kost een Quooker kraan?

Arrow icon

Een Quooker kraan kan €995 tot maar liefst €3595 kosten, afhankelijk van het model en de gekozen afwerking. De voordeligste optie is de Nordic enkele kraan met chromen afwerking en PRO3 reservoir, die veel waar voor zijn geld biedt. Aan de andere kant van het spectrum staat de luxe Quooker Fusion gold-beplakt met een COMBI reservoir, wat de duurste optie is. Het biedt de hoogste kwaliteit van ontwerp en functies. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de winkelier, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. Klik hier voor de Quooker prijslijst van 2023.

Kun je alle keukendeuren wrappen?

Arrow icon

Ja, je kunt alle keukendeuren wrappen. Houd er echter rekening mee dat je materiaal en middelen kiest die bestand zijn tegen warmte, hoge luchtvochtigheid en frequent reinigen met schoonmaakmiddelen. Bovendien is het belangrijk om de juiste procedure voor de installatie te volgen, omdat dit een enorm verschil kan maken in hoe goed het wrap-materiaal presteert!

Hoe noem je een technische tekening die je van bovenaf ziet?

Arrow icon

Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt een vloerplan genoemd. Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt ook wel een bovenaanzicht genoemd.

Zijn jullie ook op zondag open?

Arrow icon

Wil je keukens kijken op zondag? Groot gelijk, de meeste mensen gebruiken de zondag om lekker te oriënteren. Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor de navigatie klik je op deze link.

Welke Quooker kraan moet ik nemen?

Arrow icon

Om er achter te komen welke kokendwaterkraan bij jou past adviseren wij je om de pagina met kokenwaterkranen van Quooker te bezoeken.