Moderne mat roestrode keuken met houtaccenten

Opstelling nummer

20

VERKOCHT

Van

14495

Voor

5950

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Easy Touch Rood
Greeploos
Nee
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
390
cm.
Breedte
286
cm.
Prijsklasse
Hoog - 3

Veelgestelde vragen

Hoe diep is een aanrechtblad?

Arrow icon

De meeste aanrechtbladen zijn gemaakt van veel verschillende materialen, zoals composiet, natuursteen en graniet. Sommige zijn zelfs verkrijgbaar in hout of glas. Al deze materialen hebben hun eigen kenmerken, maar gemiddeld hebben ze ongeveer 60 cm diepte.

Waar vind ik de Bora Tepan roestvrijstalen grill?

Arrow icon

De Bora PRO Tepan kookveld met zijn twee kookzones is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een duurzaam en innovatief roestvrijstalen grill. Met een juiste montage blijft hij jarenlang goed, waardoor je na het aanschaffen zorgeloos van je kookervaring kunt genieten. Je kunt de Bora PRO Tepan in twee uitvoeringen bestellen: All Black (PKT3AB) en de standaard roestvrijstalen grill (PKT3). De All Black variant is €200,- duurder dan zijn voorganger, maar biedt wel degelijk extra luxe en stijl voor die prijs.

Samsung koelkast lampje vervangen:

Arrow icon

Een Samsung koelkast lampje vervangen lijkt een makkelijk klusje, maar niks is minder waar. In de meeste gevallen geeft Samsung het volgende aan over koelkastlampjes:

"De lampjes kunnen niet door de gebruiker worden vervangen. Probeer een lampje niet zelf tevervangen. Er kunnen elektrische schokken ontstaan."

Als het lampje in je Samsung koelkast niet werkt, is het raadzaam om deze te laten vervangen door een professionele service technicus van Siemens. Dit zorgt ervoor dat de klus correct en veilig wordt uitgevoerd.

Maak een service melding bij Samsung. Of bel naar 088-9090100.

Wat kan een keuken wrappen kosten?

Arrow icon

Het wrappen van een keuken is een betaalbare manier om de keuken te renoveren. De kosten voor het wrappen van een keuken hangen af van verschillende factoren, zoals de materialen die worden gebruikt, de gekozen afwerking, het aantal units en de totale oppervlaktegrootte. Gemiddeld liggen de kosten tussen €2.000 en €5.000. Dit is veel lager dan nieuwe deuren en werkbladen, die meestal duurder zijn.

Vinyl wrap is een goede optie als je op zoek bent naar eenvoudige manier om je keukendeur te renoveren. Het is relatief goedkoop in vergelijking met andere opties, waardoor je duizenden euro's kunt besparen en bovenal sloopwerk, schuren en schilderen kunt vermijden.

Er zijn verschillende tutorials online beschikbaar om je te helpen bij het wrappen van je keukendeur. Kijk ook naar lokale bedrijven die vinyl wraps aanbieden voor professionele hulp bij het renoveren van je keukendeur.

Wat voor oven is de Bora X BO?

Arrow icon

De populaire oven van Bora is een speciale stoomoven met geïntegreerde afzuiging.