Garderobekast / inloopkast

Opstelling nummer

48

VERKOCHT

Een inloopkast is een geweldige aanwinst voor elk huis. Hij biedt een handige plaats om kleding, schoenen, accessoires en linnengoed op te bergen en te organiseren. Hij is niet alleen geweldig om ervoor te zorgen dat alles een plaats heeft, maar kan ook gebruikt worden als decoratief element in een slaapkamer of kleedruimte.

Exclusief stoel. Vaste prijs. Zelf demonteren en afvoeren. Moet uiterlijk eind februari weg zijn.

Van

6950

Voor

1250

No items found.

Met de veelzijdigheid van meerdere planken, laden, haken en rekken, een inloopkast kan worden aangepast aan elke stijl. Of je nu iets traditioneels of moderns wilt, er zijn tal van opties beschikbaar die je helpen om van je ruimte een georganiseerde oase te maken. Bovendien is alles op één plaats opgeborgen, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden wat waar naartoe moet. Als je je huis een stijlvolle upgrade wilt geven, is investeren in een inloopkast zeker de manier om te gaan.  

Om het meeste uit je inloopkast te halen, is het belangrijk om wat tijd te nemen voor styling en organisatie. Begin met het verwijderen van alle spullen uit de ruimte en sorteer ze in categorieën zoals kleding, schoenen, accessoires en linnengoed. Dit maakt het gemakkelijker om te bepalen wat waar opgeborgen moet worden.

Overweeg vervolgens de indeling van de kast en hoeveel ruimte je hebt om mee te werken. Als je meer opbergruimte nodig hebt, is het toevoegen van aangepaste rekken of laden een gemakkelijke manier om een op maat gemaakte look te creëren die aan je behoeften voldoet. Tot slotinvesteren in een inloopkast is een uitstekende manier om je huis op te waarderen en je spullen georganiseerd te houden. Met zorgvuldige planning en styling kun je een ruimte creëren die voor jou werkt en er prachtig uitziet.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Nobilia Hervana Eiken
Greeploos
Ja
Apparatuur
Niet van toepassing
Werkblad leverancier
Niet van toepassing
Werkblad materiaal
Niet van toepassing
Werkblad dikte
0
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
340
cm.
Breedte
142
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Waar te zoeken voor keukens in Dordrecht?

Arrow icon

Ben je op zoek naar een keuken en woon je in Dordrecht? Dan kun je bij onze keukenwinkel terecht! Onze keukens zijn er in verschillende stijlen, kleuren, en vormen. We hebben een uitgebreide showroom waar je keukens in alle maten, kleuren en uitvoeringen kunt bekijken. In de showroom kun je keukens vinden die echt uniek zijn; geen één keuken is hetzelfde! Er is voor elk wat wils: van gedurfde, moderne keukens tot warme, traditionele keukens. Bezoek ons en laat je inspireren om de keuken van je dromen te ontwerpen!

Waar laat je een keuken tekening maken?

Arrow icon

Als je bedoelt met "keuken tekening" dat je een tekenontwerp laat maken, dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht. De keuken adviseur maakt een intake, en maakt vervolgens een ontwerp.

Hoe vaak moet je een Bora filter vervangen?

Arrow icon

Het is belangrijk om je Bora filter regelmatig te vervangen. De actieve-koolfilters van de BORA kookplaat moeten worden vervangen wanneer het filter vol zit met fijnstof. Hoe vaak je een filter moet vervangen, hangt af van hoe vaak je de afzuiging gebruikt. Als je de afzuiging regelmatig gebruikt, raden we aan om het filter elke 6 maanden te vervangen. Als je de afzuiging minder vaak gebruikt, kan het langer duren voordat het filter vervangen moet worden.

Het is eenvoudig om zelf een Bora filter te vervangen. Schakel de kookveldafzuiging uit en open het inspectiegat om bij het filter te geraken. Verwijder daarna de actieve-koolfilterpatronen door ze naar links te draaien.

Welke functies biedt de koelkast voor voedselbewaring?

Arrow icon

Het biedt diverse functies voor voedselbewaring. Het BORA Fresh Zero-systeem verdeelt de binnenkant in een koelzone en een speciale opslagzone. Met temperaturen nabij de 0°C en vochtregulatie blijft voedsel optimaal vers.

Hoe diep is een aanrechtblad?

Arrow icon

De meeste aanrechtbladen zijn gemaakt van veel verschillende materialen, zoals composiet, natuursteen en graniet. Sommige zijn zelfs verkrijgbaar in hout of glas. Al deze materialen hebben hun eigen kenmerken, maar gemiddeld hebben ze ongeveer 60 cm diepte.