Complete thuiswerkplek / kantoor / bureau

Opstelling nummer

00

VERKOCHT

Van

6995

Voor

1250

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Eiken Havanna
Greeploos
Ja
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
340
cm.
Breedte
142
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Welke buslijn rijdt er naar de Woonboulevard in Dordrecht?

Arrow icon

Wilt u een dagje uit naar de Woonboulevard in Dordrecht, maar weet u niet welke buslijn u moet nemen? Geen zorgen, wij hebben het voor u uitgezocht! Buslijn 7

"Sterrenburg via Dordrecht CS" stopt vlak bij de Woonboulevard in Dordrecht.

Bora multifunctionele lade prijs

Arrow icon

De prijs van de multifunctionele lade van BORA ligt naar schatting tussen de €2000 en €3000 euro, exclusief montagekosten, transport en elektrische werkzaamheden.

Wat maakt jullie de beste Keukenzaak in Dordrecht?

Arrow icon

In onze keukenzaak in Dordrecht zetten we ons in voor een uitstekende klanttevredenheid en een betrouwbare service. Onze klanten herkennen vaak de persoonlijke sfeer van een familiebedrijf die overal in de winkel voelbaar is. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor gezinnen is om toegang te hebben tot kwaliteitsproducten en -diensten bij het herinrichten van hun keuken, dus wees ervan verzekerd dat je je project aan ons kunt toevertrouwen! Bekijk het overzicht van al onze klantervaringen via de link.

Wat voor oven is de Bora X BO?

Arrow icon

De populaire oven van Bora is een speciale stoomoven met geïntegreerde afzuiging.

Wat is een flexibele oven?

Arrow icon

Een flexibele oven is een compacte oven die je kunt gebruiken om heerlijke maaltijden en snacks te bereiden. De oven biedt meerdere manieren om je voedsel te bereiden, waaronder grilleren, stoven, roosteren, bakken en verhitten. Het apparaat is veelzijdig en makkelijk in gebruik dankzij de handige timerfunctie en het intuïtieve bedieningspaneel. Een flexibele oven is perfect voor mensen met een druk leven die niet veel tijd hebben om uitgebreide maaltijden te bereiden.