Complete thuiswerkplek / kantoor / bureau

Opstelling nummer

00

VERKOCHT

Van

6995

Voor

1250

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Eiken Havanna
Greeploos
Ja
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
340
cm.
Breedte
142
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Hoe energiezuinig is de BORA koelkast?

Arrow icon

De BORA Cool heeft een energie-efficiëntieklasse van D, wat betekent dat het ontworpen is om het elektriciteitsverbruik te verminderen, het milieu te beschermen en operationele kosten te minimaliseren.

Hoe noem je een technische tekening die je van bovenaf ziet?

Arrow icon

Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt een vloerplan genoemd. Een technische tekening die je van bovenaf ziet, wordt ook wel een bovenaanzicht genoemd.

Hoe maak je een zwarte keuken goedkoop?

Arrow icon

Keukens kunnen behoorlijk duur zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen bij de inrichting van een zwarte keuken. Een van de beste opties voor een goedkope, maar aantrekkelijke keuken is kiezen voor een front zoals de Easy Touch van Nobilia. Dit specifieke front is een van de meest populaire ontwerpen onder keukens in Europa, en het komt op een zeer betaalbare prijs. Door te kiezen voor dit ontwerp kun je een stijlvolle zwarte keuken krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Zijn jullie ook op zondag open?

Arrow icon

Wil je keukens kijken op zondag? Groot gelijk, de meeste mensen gebruiken de zondag om lekker te oriënteren. Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Voor de navigatie klik je op deze link.

Welke kleuren kun je laten spuiten bij Ballerina Keukens?

Arrow icon

Je kunt fronten laten spuiten in alle RAL- en Sikkenskleuren voor een kleine meerprijs. Er zijn veel verschillende afwerkingen beschikbaar, zoals glans, matte finish en structuur, wat je interieur net dat extra stukje sfeer kan geven. Het is ook mogelijk om speciale effecten toe te voegen, zoals metallic lakken die het oppervlak reflecteren en een luxe uitstraling geven.