Complete thuiswerkplek / kantoor / bureau

Opstelling nummer

00

VERKOCHT

Van

6995

Voor

1250

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Eiken Havanna
Greeploos
Ja
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
340
cm.
Breedte
142
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Wat voor pan moet ik gebruiken voor een Bora?

Arrow icon

Het antwoord op de vraag wat voor pan je moet gebruiken voor een Bora is afhankelijk van welke technologie je hebt. BORA biedt verschillende opties, waaronder inductie, elektrisch met stralingsverwarmingselement, gas, wok of teppanyaki-hob. De BORA-cooktop ABC toont welke technologie geschikt is voor verschillende kookstijlen. Als je bijvoorbeeld een inductie-BORA hebt, heb je een speciale wokpan nodig zoals de BORA HIW1-wokpan die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt met inductietechnologie. Als je een elektrische BORA hebt met verwarmingselementen, heb je speciale pannen nodig die zijn ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen over de bodem van de pan.

Waar kan je ballerina keuken onderdelen bestellen?

Arrow icon

Je kunt heel makkelijk ballerina keuken onderdelen bestellen door gebruik te maken van ons contactformulier. Hiermee kun je de juiste afmetingen, materialen, functies en andere opties selecteren om ervoor te zorgen dat het product wordt geleverd zoals je wilt. Als je vragen hebt over het bestelproces of specifieke productopties, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers die je verder helpen.

Wat kost een granieten aanrechtblad?

Arrow icon

Granieten aanrechtbladen zijn een populair en stijlvol onderdeel van elke keuken. Ze voegen een luxe uitstraling toe en kunnen vele jaren meegaan, waardoor ze de perfecte investering voor uw keuken zijn. De prijs hangt af van verschillende factoren, maar in het algemeen liggen granieten aanrechtbladen tussen de €250 - € 2.000 per meter, exclusief installatiekosten.

Wat kost een Quooker kraan?

Arrow icon

Een Quooker kraan kan €995 tot maar liefst €3595 kosten, afhankelijk van het model en de gekozen afwerking. De voordeligste optie is de Nordic enkele kraan met chromen afwerking en PRO3 reservoir, die veel waar voor zijn geld biedt. Aan de andere kant van het spectrum staat de luxe Quooker Fusion gold-beplakt met een COMBI reservoir, wat de duurste optie is. Het biedt de hoogste kwaliteit van ontwerp en functies. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de winkelier, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. Klik hier voor de Quooker prijslijst van 2023.

Wat maak jullie een goede keukenzaak? Kom dat door jullie moderne keukens?

Arrow icon

Moderne keukens is niet het enige wat je in onze grote showroom kunt vinden. In onze showroom vind je de nieuwste en grootste trends op het gebied van keukentechnologie. We zorgen ervoor dat onze selectie maandelijks wordt bijgewerkt, zodat we in de pas blijven lopen met de behoeften en wensen van moderne keukens. Met ons als je go-to bron voor inspiratie is creativiteit en innovatie nooit ver weg!