Complete thuiswerkplek / kantoor / bureau

Opstelling nummer

00

VERKOCHT

Van

6995

Voor

1250

No items found.

Samenvatting

Keukenmerk
Nobilia
Uitvoering fronten
Eiken Havanna
Greeploos
Ja
Apparatuur
Werkblad leverancier
Nobilia
Werkblad materiaal
Kunststof
Werkblad dikte
38
mm.
Montage
Exclusief
Transport
Exclusief
Lengte
340
cm.
Breedte
142
cm.
Prijsklasse
Erg hoog - 4

Veelgestelde vragen

Kan ik Resopal keukendeuren op maat laten maken voor mijn keuken?

Arrow icon

Ja, Resopal keukendeuren kunnen op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten bij de afmetingen en het ontwerp van je keuken. Ons uitgebreide palet aan kleuren, patronen en structuren stelt je in staat om de ideale look te creëren die past bij jouw unieke smaak en visie.

Zijn er ook nadelen aan keuken wrappen?

Arrow icon

Nadelen van keuken wrappen: Als je keukenwraps overweegt, zijn er een paar factoren waarmee je rekening moet houden. Helaas kan het moeilijk en vervelend zijn om iemand te vinden die het werk voor je wil doen. Bovendien krimpt of zet de beschermfolie door slijtage na verloop van tijd vaak uit, wat de esthetiek aantast. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, zet je dan schrap, want het vergt een immense inspanning zonder garantie dat je tevreden zult zijn met het resultaat - wat huiseigenaren later vaak weer tot renovatie aanzet.

Wat kost een Quooker kraan?

Arrow icon

Een Quooker kraan kan €995 tot maar liefst €3595 kosten, afhankelijk van het model en de gekozen afwerking. De voordeligste optie is de Nordic enkele kraan met chromen afwerking en PRO3 reservoir, die veel waar voor zijn geld biedt. Aan de andere kant van het spectrum staat de luxe Quooker Fusion gold-beplakt met een COMBI reservoir, wat de duurste optie is. Het biedt de hoogste kwaliteit van ontwerp en functies. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de winkelier, dus het is de moeite waard om rond te shoppen om de beste deal te vinden. Klik hier voor de Quooker prijslijst van 2023.

Wat is de gemiddelde oppervlakte van een inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging?

Arrow icon

Dit is ongeveer 60 cm bij de meeste kookplaten. Voor specifieke maten kun je altijd de documentatie van de tekeningen lezen op de website van de leverancier.

Doen jullie ook keukens renoveren?

Arrow icon

Revamp je ruimte met een gloednieuwe keuken! Wij bieden volledige renovaties waarbij we de oude, verouderde voor je afbreken en afvoeren (in overleg). Een hoogopgeleide adviseur ontwerpt en stelt een installatieschema op om ervoor te zorgen dat alles goed wordt afgehandeld. Bij ons wordt elke stap in het proces van begin tot eind verzorgd, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe keuken. Maak een afspraak voor bij ons in de showroom voor een intakegesprek of kom gezellig langs.