Verlichting
Geplaatst op:
Wednesday
1
February
2023
Geüpdate op:
Thursday
2
February
2023

Novy Nederland neemt over van Jansen en de Bont: Wat betekent dit?

Novy Nederland, de Belgische marktleider in afzuigkappen en kookplaten, heeft onlangs de Nederlandse verlichtingsfabrikant Jansen & de Bont overgenomen. Deze overname markeert een belangrijke verschuiving in de industrie, want Novy biedt nu unieke verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor moderne keukens.

Met deze nieuwe overname komt een overvloed aan geavanceerde technologieën en herkenbare stijlelementen die je ruimte revolutionair zullen veranderen. Maar wat betekent dit voor de consument? Lees verder om daar achter te komen!

Wie zijn Jansen en de Bont en wat doen ze?

Jansen en de Bont is een Nederlandse fabrikant van verlichting die al sinds 1968 actief is. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze een van de toonaangevende experts op de Duitse en Nederlandse markt. Hun producten combineren modern design met geavanceerde technologieën en bieden stijlvolle verlichtingsoplossingen voor elke ruimte.

Hun assortiment omvat hedendaagse wand- en plafondlampen, spots en lampen gemaakt met de nieuwste materialen en technieken. Elk ontwerp is gemaakt met een combinatie van stijl en functionaliteit in gedachten, zodat een product ontstaat dat er mooi uitziet, maar ook efficiënt zijn werk doet.

Wat is hun ontwerpfilosofie en hoe komt die tot uiting in hun werk?

Jansen en de Bont geloven dat elke ruimte moet worden ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Daarom richten ze zich op het maken van eigentijdse ontwerpen die zowel mooi als praktisch zijn. Hun verlichtingsoplossingen scheppen een uitnodigende sfeer en bieden tegelijkertijd voldoende licht om elke taak te vergemakkelijken. Ze zetten zich ook in voor duurzaamheid en gebruiken alleen milieuvriendelijke materialen.

Enkele van hun bekendste projecten en wat mensen erover gezegd

Jansen en de Bont zijn betrokken geweest bij enkele van de meest iconische verlichtingsprojecten, zoals de nieuwe lichtinstallatie in het Rijksmuseum Amsterdam. Ook hebben ze verlichting ontworpen voor verschillende spraakmakende gebouwen, waaronder de luchthaven Schiphol en het Stedelijk Museum.

Mensen zijn altijd onder de indruk van Jansen en de Bont's ontwerpen, en met de nieuwe overname door Novy Nederland kunnen ze nog meer innovatieve producten verwachten. Klanten hebben hun werk geprezen vanwege de kwaliteit en de moderne ontwerpelementen, en omdat ze zowel energiezuinig als milieuvriendelijk zijn.

Wat betekent de overnamen door Novy Nederland voor de consument?

De overname van Jansen en de Bont by Novy Nederland is geweldig nieuws voor de consument. Door de expertise van beide bedrijven te combineren, biedt Novy nu een indrukwekkende reeks verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor moderne keukens. Met het gebruik van geavanceerde technologieën en stijlvolle ontwerpelementen zal Novy een revolutie in je ruimte teweegbrengen met hun innovatieve producten.

De consument kan een nog betere selectie van (geïntegreerde)verlichting oplossingen verwachten. Deze zijn tevens ook energiezuiniger en milieuvriendelijker dan zijn voorgangers. Dit zal helpen om zowel je elektriciteitsrekening als je ecologische voetafdruk te verlagen.

Conclusie

De overname van Jansen en de Bont door Novy Nederland is geweldig nieuws voor de consument. Met de combinatie van de expertise van beide bedrijven biedt Novy nu een reeks geavanceerde verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor moderne keukens en milieuvriendelijk.

Consumenten kunnen een nog betere selectie van stijlvolle designelementen verwachten, samen met geavanceerde technologieën om een revolutie teweeg te brengen in hun ruimte. Door te investeren in deze innovatieve producten kun je je elektriciteitsrekening verlagen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleinen!

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak