Verlichting
Geplaatst op:
Monday
29
August
2022
Geüpdate op:
Wednesday
7
December
2022

Luxe keukenverlichting voor elk budget

Ben je hard aan het werk in de keuken, dan wil je kunnen zien waar je mee bezig bent. Met keukenverlichting zorg jij ervoor dat niks je ontgaat tijdens het koken. Maar welke soort verlichting is het beste en voor welk merk moet jij gaan? We zetten alle feiten over verlichting in de keuken op een rijtje!

Welke soorten keukenverlichting zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten verlichting voor de keuken. Zo kan je bijvoorbeeld onderscheid maken tussen warm en koud licht. Warm licht is te herkennen aan een rode, vurige gloed, terwijl koud licht er blauw uitziet. Voor welke soort verlichting je gaat, komt neer op een kwestie van smaak. Houd jij van een industriële look waarin hout veel in het interieur terugkomt? Dan is warm licht typisch gezien de juiste keuze. Past jouw huis eerder binnen stijlen zoals modern of Scandinavisch? Dan past koud licht beter. Er is dus geen goed of fout antwoord! Twijfel je nog, dan raden we je aan om een afspraak te maken in de keukenstudio en dan laten we je graag een aantal voorbeelden zien van koude en warme verlichting!

Naast warm of koud licht kan je kiezen tussen onderbouwverlichting, inbouwverlichting of design verlichting. Onderbouwverlichting en inbouwverlichting lijken erg op elkaar, aangezien in beide gevallen verlichting onder de bovenkasten wordt aangebracht. Het verschil zit hem in dat de verlichting in het geval van inbouw geïntegreerd is. Dit zijn de twee standaard soorten verlichting die wij aanbieden. Wil je iets speciaals doen met verlichting in de keuken, dan is design verlichting een optie! Dit zijn geavanceerde lampen, bedoeld om het ontwerp van de keuken een boost te geven.

Welke merken bieden wij aan?

Wij van Keukenstudio Dordrecht werken samen met verschillende leveranciers op gebied van keukenverlichting. Bekijk dit complete overzicht van leveranciers en waar ze in zijn gespecialiseerd.

  1. Nobilia keukens: standaard verlichting in de keuken
  2. Ballerina keukens: standaard verlichting in de keuken
  3. Jansen en de Bont: design verlichting
Luxe keukenverlichting voor �lk budget - keukenverlichting-keukenstudio-dordrecht-aanbod

Nobilia is een Duitse leverancier die nationaal en internationaal bekend is. Al sinds 1945 maakt het bedrijf keukens van top kwaliteit. Met intelligent design voor elke smaak zorgen zij ervoor dat iedereen de keuken krijgt die hij of zij graag wil hebben. Op gebied van keukenverlichting specialiseren zij zich in LED-verlichting, met als doel: een optimale lichtplanning in de keuken.

Verlichting van Ballerina is uniek, aangezien al hun lampen zijn voorzien van Light Emotion-technologie. Hierbij kan naast een dimfunctie de kleurtemperatuur van de lampen traploos worden geregeld. Wil je dus niet kiezen tussen warm of koud licht? Dan is dit een ideale oplossing!

Ten slotte hebben we design verlichting van Jansen en de Bont. Elk product van deze leverancier heeft een bijna magisch design, onder andere door de speciale functionaliteit van gesture control. Met een beweging van de hand kan het licht worden bediend en gevormd, precies zoals jij het nodig hebt. Het is simpelweg magisch en iets wat je geprobeerd m�et hebben.

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak