Keukenmeubelen
Geplaatst op:
Tuesday
26
July
2022
Geüpdate op:
Wednesday
14
December
2022

Hoe maak je een goedkope keuken?

Een goedkope keuken laten maken in Dordrecht? Dat kan bij Keukenstudio Dordrecht. Normaal zijn wij gespecialiseerd in keukens in een hoger segment (€20.000+). Dit wilt niet zeggen dat we klanten kunnen helpen met een minder budget. Iedere keuken kan net zo duur of goedkoop gemaakt worden. Het enige wat we hiervoor moeten doen is de wensen aanpassen. Het keukenverhaal moet wel realistisch blijven en daar gaan we jullie mee helpen met dit artikel.

Goedkope keuken in Dordrecht maken

Bent u op zoek naar een goedkope keuken in Dordrecht? Wij helpen u graag verder met uw keuken. Met ons brede assortiment bent u verzekerd van een keuken binnen uw budget.

Keukenstudio Dordrecht is een specialist in het ontwerpen, plaatsen en leveren van keukens die in een hoger segment behoren. Dat wil niet zeggen dat u geen goedkope keuken kan vinden.

Wat wij verstaan onder een goedkope keuken is een keuken de onder uw budget valt. Wij vragen om die reden dan ook naar uw budget, zodat we een keuken kunnen ontwerpen die daarbij past. Evengoed wanneer je meer te besteden hebt, kunnen we een luxer ontwerp maken voor u.

Hoe maak je een goedkope keuken? Keukenstudio Dordrecht geeft advies - rechte-opstelling-goedkope-keuken

Even kennismaken

Keukenstudio Dordrecht is een winkel die een hart heeft voor Dordrecht. Zo kunt u allerlei dingen vinden in onze winkel die te maken hebben met Dordrecht. Zo hebben we een hele muur toegewijd aan onze lievelingsgebak: Brocking.

Waar wij precies zitten is makkelijk te bereiken. Namelijk de woonboulevard van Dordrecht. Op deze woonboulevard kunt u tevens ook eten. Naast ons is een geweldige broodjeszaak genaamd Luchroom Saint Tropez (aanrader).

Hoe maken we een keuken goedkoop?

Een keuken bestaat uit veel onderdelen. Om het makkelijk te houden concentreren we op de volgende grote kostenposten:

  • Front-materiaal (ook wel deuren)
  • Apparatuur
  • Werkbladen

Hierna gaan we verder in op de tips voor het reduceren van deze kosten.

Front-materiaal

We hebben het al eens eerder gehad over wat de beste materialen voor fronten zijn. Wanneer je voor een goedkope keuken gaat bij Keukenstudio Dordrecht, zouden wij adviseren om te kijken naar goedkopere oplossingen. Voor het front-materiaal: kies melamine, laklaminaat of iets uit prijsgroep 1. Hoe precies prijsgroepen werken lezen in een ander artikel.

Voor het front-materiaal: kies melamine, laklaminaat.

Apparatuur

Voor goedkope keukenapparatuur zouden wij adviseren om niet te veel poespas op de apparaten te doen. Wanneer je kijkt voor een goedkope keuken heb je vaak geen WIFI nodig voor op de oven. Mocht dat wel zo zijn, dan kun je er altijd voor kiezen om bijvoorbeeld alleen bepaalde apparaten wat luxer uit te voeren en andere dingen weer wat basic houden.

Wat we vaak zien is dat klanten minder geld uitgeven aan vaatwassers, maar meer geld uitgeven voor ovens. Hetzelfde geldt voor afzuigkappen en kookplaten.

Hoe veel je wilt uitgeven is natuurlijk aan jou. Wij zullen altijd adviseren om meer geld aan de kwaliteit van de keukenkasten te begroten, omdat je de apparaten altijd weer kunt vervangen. De keuken wordt een lastiger verhaal.

Voor goedkope keukenapparatuur zouden wij adviseren om niet te veel poespas op de apparaten te doen.

Werkblad

Zoek je een goedkope keuken? Neem dan vooral geen stenen werkblad. Ook geen multiplex, glas of Fenix. Waarom niet? Omdat dit natuurlijk aan de prijs is. Neem een werkblad wat bij de keukenfabrikant wordt geleverd. Dit heeft meer voor- dan nadelen wanneer je kijkt voor een goedkope keuken. Meer over verschillende materialen in werkbladen lees je hier.

Hoe maak je een goedkope keuken? Keukenstudio Dordrecht geeft advies - goedkope-keuken-dordrecht-keukenstudio-dordrecht
Zoek je een goedkope keuken? Neem dan vooral geen stenen werkblad.

Veelgestelde vragen

No items found.
No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak