Apparatuur
Wednesday
22
February
2023

Ervaar de kracht en het gemak van de Bora X Pure

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kookoplossing die zowel functioneel als stijlvol is? Dan is de Bora X Pure kookplaat een uitstekende keuze. Deze innovatieve kookplaat combineert een inductiekookplaat en afzuigsysteem in één compact systeem, waardoor hij perfect is voor wie de kracht en het gemak van BORA wil ervaren zonder de bank te breken.

Met zijn vier kookzones die gemakkelijk te bedienen zijn met een touchscreen, biedt dit betaalbare model vele functies zoals sControl-bediening en koppelbare kookzones die het gebruiksgemak verhogen.

De Bora X Pure is een moderne kookplaat met afzuiging om uw keuken rook- en geurvrij te houden. Deze geavanceerde kookplaat is in het werkblad ingebouwd, waardoor het gemakkelijk te integreren is in elk keukenontwerp. Lees verder voor meer informatie over waarom de Bora X Pure het overwegen waard is!

Wat maakt de Bora X Pure bijzonder?

De Bora X Pure heeft een unieke verticale slider waarmee u de afzuigkap snel en nauwkeurig van zuigkracht kunt stellen.  Deze afzuigkap beschikt over een extreem stille motor, waardoor u in alle rust kunt koken. Het intuïtieve scontrol bediening van de Bora X Pure maakt het gemakkelijk om alle belangrijke functies tijdens het koken te activeren, terwijl de optimale luchtgeleiding ervoor zorgt dat geuren snel uit uw keuken worden verwijderd.

De Bora X Pure heeft ook een speciale instroomopening ontwikkelt. Via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening komen alle kook onderdelen in contact met de geïntegreerde recirculatiefilter. De Bora X Pure zal heel weinig plaats innemen en past zelfs in kleine keukens. De motor is uiterst stil.

Wat is BORA?

BORA is een toonaangevend merk in de wereld van keukenapparatuur en staat bekend om zijn innovatieve kookplaten met geïntegreerde afzuigsystemen. De Bora X Pure is een van de nieuwste modellen kookplaten van dit merk en biedt diverse nieuwe mogelijkheden voor uw keuken.

De Bora X Pure combineert functionaliteit met design. Het heeft een strak uiterlijk en is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat het perfect past bij uw keukendesign. Deze kookplaat beschikt over vier krachtige kookzones die eenvoudig te bedienen zijn via het touchscreenpaneel aan de voorkant van de plaat.

Welke BORA X Pure formaten zijn er?

Na wat onderzoek hebben we ontdekt dat de Bora X Pure momenteel verkrijgbaar is in twee verschillende formaten: 60 cm en 90 cm breed. Beide formaten bieden een extra brede kookplaat en een geïntegreerde afzuigkap, waardoor je keuken er strak en modern uitziet.

De 60 cm versie is perfect voor kleinere keukens of als je gewoon niet veel ruimte hebt om mee te werken. De 90 cm versie is ideaal voor grotere keukens waar je meer ruimte hebt om te koken en te bakken.

Ongeacht welk formaat je kiest, de Bora X Pure biedt flexibiliteit en gemak bij het koken dankzij de surface induction technologie. Dit betekent dat je potten en pannen vrijwel overal op de kookplaat kunt plaatsen en ze toch gelijkmatig worden verwarmd.

Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige kookoplossing die zowel functioneel als stijlvol is, overweeg dan zeker de Bora X Pure in het formaat dat het beste bij jouw keuken past!

Kenmerken van Bora kookplaten met afzuiging

Een ander opvallend kenmerk is dat deze kookplaat beschikt over een centraal geplaatst afzuigsysteem dat alle dampen en geuren direct opvangt. Hierdoor blijft uw keuken vrijwel geheel vrij van luchtjes en dampen tijdens het koken. Daarnaast maakt het gemakkelijk schoonmaken mogelijk doordat er geen losse onderdelen zijn die gereinigd moeten worden.

Extra's

Tot slot biedt de Bora X Pure nog diverse extra's, zoals flexibele instellingen voor elke zone, kinderbeveiliging en automatische uitschakeling bij oververhitting. Kortom, deze innovatieve kookplaat is niet alleen functioneel maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

De voordelen van de Bora X Pure

De Bora X Pure kookplaat biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kookplaten. Een van de grootste voordelen is dat het een oppervlakte-inductie kookplaat en afzuigsysteem in één compact systeem combineert. Dit betekent dat er geen aparte afzuigkap nodig is, wat zorgt voor meer ruimte en een strakker design in de keuken. Daarnaast zorgt het ingebouwde afzuigsysteem voor een effectieve verwijdering van kookluchtjes en -dampen direct bij de bron, waardoor deze niet door de keuken verspreid worden.

Een ander voordeel van de Bora X Pure kookplaat is dat het gebruik maakt van recirculatie, wat betekent dat er geen afvoer naar buiten nodig is. Dit maakt het mogelijk om de kookplaat op vrijwel elke plek in de keuken te installeren, zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met een afvoerpijp.

Ten slotte biedt de Bora X Pure kookplaat ook nog eens verschillende handige functies, zoals sControl-bediening en koppelbare kookzones, die het gebruiksgemak verhogen en ervoor zorgen dat je efficiënt kunt koken.

Conclusie

Bent u op zoek naar een efficiënte en krachtige kookplaat? Kijk dan niet verder dan het X Pure-model van BORA. Deze hoogwaardige kookplaat biedt vier kookzones die gemakkelijk te bedienen zijn met een touchscreen, en een strak design dat in elke keuken goed tot zijn recht komt.

Bovendien maakt de betaalbare prijs hem perfect voor wie de kracht en het gemak van BORA wil ervaren zonder de bank te breken. Wacht dus niet - koop uw BORA X Pure vandaag nog en geniet van al zijn geweldige functies!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de Bora X Pure?

Arrow icon

De Bora X Pure heeft een prijs die ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- afhankelijk of je gaat recirculeren of met een afvoer naar buiten plaatst.

Wat is de gemiddelde oppervlakte van een inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging?

Arrow icon

Dit is ongeveer 60 cm bij de meeste kookplaten. Voor specifieke maten kun je altijd de documentatie van de tekeningen lezen op de website van de leverancier.

No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Ontwerp je keuken bij Keukenstudio Dordrecht

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.