Apparatuur
Geplaatst op:
Thursday
16
June
2022
Geüpdate op:
Friday
24
February
2023

De nieuwe inductie kookplaat met afzuiging: Bora Professional 3

BORA Professional is een innovatieve designtaal die aan de hoogste eisen voldoet. De afzuigkap en de slanke bedieningsknop met roestvrijstalen ring, zwart glazen front en helder, wit LED-display zijn designhoogtepunten. BORA biedt verschillende kookzones, van inductie- tot gaskookzones en Tepan-roosters.

De afzuigkap "Bora Professional 3.0" kookplaat is ontworpen met hoogwaardige materialen en technologie, met een roestvrijstalen ring, een zwart glazen front en een helder wit LED-display voor een esthetisch fraai uiterlijk en optimale prestaties. Hij heeft ook een automatisch deksel dat soepel opent en sluit.

Bedieningsknop die gemakkelijk te bedienen is

Perfecte bediening op deze Bora inductiekookplaat is mogelijk dankzij de combinatie van een conventionele draaiknop en een touch-bediend oppervlak met een haarscherp LED-display. Door aan de knop te draaien en op het primaire aanraakvlak te tikken, worden alle functies snel, gemakkelijk en intuïtief geactiveerd.

Automatisch openende afdekklep

Bij het gebruik van de Bora kookplaat met afzuiging, gaat de afdekklep automatisch open en dicht. Tijdens het sluiten voorkomt de geïntegreerde sensortechnologie met succes dat er dingen bekneld raken. Het uitgelezen systeem is volledig gesloten wanneer het wordt uitgeschakeld.

High-end design

Qua materialen en techniek voldoet de innovatieve vormentaal aan de hoogste eisen. De afzuigkap en de slanke bedieningsknop met roestvrijstalen ring, zwart glazen front en helder, wit LED-display zijn designhoogtepunten.

Schoonmaken is eenvoudig.

Via de gemakkelijk toegankelijke, brede aanzuigopening kunnen alle onderdelen die in contact komen met kookdampen eenvoudig worden verwijderd. Daarna kunnen ze in de vaatwasser worden gereinigd, wat zeer weinig ruimte in beslag neemt.

Het kleinste volume

Zelfs bij een hoog vermogen is het altijd merkbaar stil: de reden hiervoor is dat de luchtstroom is geoptimaliseerd en een geluidsarme ventilator wordt gebruikt. Tijdens het koken zijn er geen onderbrekingen, en tijdens het entertainen is er geen afleiding.

Het kookoppervlak is 4 24 inch breed.

De extra diepe kookvelden van 54 cm van Bora Professional 3bieden u nog meer kookruimte. Zelfs twee grote pannen kunnen gemakkelijk achter elkaar worden geplaatst. Dit is dan ook de grootste bora kookplaat.

Inductiekookzones met een groot oppervlak

Inductiekookzones met een bijzonder groot oppervlak stellen u in staat om zelfs extreem grote potten of braadpannen gelijkmatig te verwarmen.

Modulair systeem

BORA biedt verschillende kookvelden aan, van inductie tot gaskookvelden en Tepan-roosters van roestvrij staal, die allemaal kunnen worden gecombineerd met het afzuigsysteem. Het is ook eenvoudig om combinaties te maken met een, drie of meer kookvelden.

Bora Professional 3.0 Effect

Overzicht modellen Bora Professional 3.0

Hier is een overzicht van alle modellen van Bora Professional 3.0:

 • PKA3 - BORA Pro kookveldafzuiging
 • PKA3AB - BORA Pro kookveldafzuiging geheel zwart
 • PKAS3 - BORA Pro kookveldafzuiging met geïntegreerde ventilator
 • PKAS3AB - BORA Pro kookveldafzuiging met geïntegreerde ventilator All Black
 • PKFI3 - BORA Pro oppervlakte-inductiekookplaat
 • PKI3 - BORA Pro inductiekookplaat
 • PKIW3 - BORA Pro inductie wok kookplaat
 • PKC3 - BORA Pro HiLight kookplaat 3-rings/2-rings
 • PKCB3 - BORA Pro HiLight kookveld 3 ringen/roosters
 • PKCH3 - BORA Pro Hyper kookveld 1 ring/2 ring
 • PKG3 - BORA Pro gaskookplaat
 • PKT3 - BORA Pro Tepan roestvrijstalen grill met 2 kookzones

Veelgestelde vragen

Wat is de Bora professional 3.0 prijs?

Arrow icon

De prijs van de Bora Professional 3.0 is tussen de €1800,- en €3000,- afhankelijk van de gekozen toepassingen.

Waar vind ik de Bora Tepan roestvrijstalen grill?

Arrow icon

De Bora PRO Tepan kookveld met zijn twee kookzones is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een duurzaam en innovatief roestvrijstalen grill. Met een juiste montage blijft hij jarenlang goed, waardoor je na het aanschaffen zorgeloos van je kookervaring kunt genieten. Je kunt de Bora PRO Tepan in twee uitvoeringen bestellen: All Black (PKT3AB) en de standaard roestvrijstalen grill (PKT3). De All Black variant is €200,- duurder dan zijn voorganger, maar biedt wel degelijk extra luxe en stijl voor die prijs.

Hoe duur is de Pro Tepan kookveld met 2 kookzones?

Arrow icon

De Pro Tepan kookveld met 2 kookzones (PKT3) is €2570,00 op de dag van schrijven. Zou je de plaat willen upgraden naar All Black (PKT3AB)? Dan kost deze €2770,-.

No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak