Apparatuur
Geplaatst op:
Friday
3
February
2023
Geüpdate op:
Friday
3
February
2023

Bora geeft wokkookveld een update aan haar design

Ben je klaar om je kookspel op te voeren? Bora heeft zojuist de bora inductiewok uitgebracht en je zult niet geloven hoeveel gemakkelijker het is om heerlijke maaltijden te maken! Met dit revolutionaire product kun je alles koken, van roerbakken en soep, tot groenten en zelfs hotpots. Met een strak ontwerp en indrukwekkende mogelijkheden biedt Bora's inductiewok een ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Heb je genoeg van gewone kookplaten? Zo ja, dan staat bora op het punt je kookervaring te revolutioneren. Bora onthulde onlangs hun nieuwe wok-kookplaatontwerp dat meer doet dan alleen de klus klaren.

Bora streeft ernaar producten te maken die elke kookervaring tot een plezier maken. Hun nieuw uitgebrachte bora inductie wok kookplaat is vanaf de basis ontworpen voor langdurig gebruik en verbeterde kwaliteit.

Professional 3.0 WOK 'PKIW3'
Een kookplaat uitgerust met een wokkookveld.

Wanneer je het modulair systeem combineert met één van de bora kookplaten kun je genieten van de voordelen van een extra groot kookoppervlak.

Deze revolutionaire bora inductiewok heeft twee krachtige branders, die beide gemaakt zijn van SCHOTT CERAN® glaskeramiek - wat zorgt voor een maximaal warmtebehoud en minimalistisch design.

De Bora CKIW Inductiewok

De bora inductie wok bestaat uit geavanceerde drie-zone kookveld-technologie, evenals een bora flex-inductiesysteem.

Hierdoor hebben gebruikers ultieme controle over hun kookervaring, want ze kunnen de inductiekookplaat aanpassen met bora Classic 2.0 of Professional 3.0 combinaties.

Naast het verbeterde ontwerp biedt bora's inductiewok meerdere tijd- en energiebesparende voordelen voor de consument. Niet alleen biedt bora's inductiewok een nauwkeurige temperatuurregeling.

De Bora wok verkort ook de opwarm- en afkoeltijden aanzienlijk - zodat je sneller dan ooit terug kunt naar je culinaire missie!

Video's over alle combinaties van de inductiewok

Voor meer informatie over Bora's nieuw uitgebrachte inductie wok kookplaat, bekijk hier de video's voor alle mogelijke combinaties met BORA Classic 2.0 of Professional 3.0

Veelgestelde vragen

Hoe veel kost de Bora inductiewok?

Arrow icon
  • De Pro Inductiewok kookveld (PKIW3) kost €2500,-
  • De Classic 2.0 Inductiewok kookveld (CKIW) kost €2100,-

Kan een Bora in een bestaande keuken?

Arrow icon

Met een Bora kookplaat met afzuiging kan je een bestaande keuken upgraden. Deze innovatieve kookplaten zijn ontworpen om in elke keuken te passen, of het nu gaat om een nieuwe of bestaande keuken. BORA biedt verschillende modellen aan, waaronder de BORA Basic en Pure, die geschikt zijn voor alle soorten keukens. De Classic-modellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze perfect passen bij uw bestaande keukendecor.

Hoe vaak moet je een Bora filter vervangen?

Arrow icon

Het is belangrijk om je Bora filter regelmatig te vervangen. De actieve-koolfilters van de BORA kookplaat moeten worden vervangen wanneer het filter vol zit met fijnstof. Hoe vaak je een filter moet vervangen, hangt af van hoe vaak je de afzuiging gebruikt. Als je de afzuiging regelmatig gebruikt, raden we aan om het filter elke 6 maanden te vervangen. Als je de afzuiging minder vaak gebruikt, kan het langer duren voordat het filter vervangen moet worden.

Het is eenvoudig om zelf een Bora filter te vervangen. Schakel de kookveldafzuiging uit en open het inspectiegat om bij het filter te geraken. Verwijder daarna de actieve-koolfilterpatronen door ze naar links te draaien.

Wat voor pan moet ik gebruiken voor een Bora?

Arrow icon

Het antwoord op de vraag wat voor pan je moet gebruiken voor een Bora is afhankelijk van welke technologie je hebt. BORA biedt verschillende opties, waaronder inductie, elektrisch met stralingsverwarmingselement, gas, wok of teppanyaki-hob. De BORA-cooktop ABC toont welke technologie geschikt is voor verschillende kookstijlen. Als je bijvoorbeeld een inductie-BORA hebt, heb je een speciale wokpan nodig zoals de BORA HIW1-wokpan die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt met inductietechnologie. Als je een elektrische BORA hebt met verwarmingselementen, heb je speciale pannen nodig die zijn ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen over de bodem van de pan.

No items found.

Nog meer foto's

No items found.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Wij zetten een échte keuken voor je neer.

Lokaal kopen. De beste keukenzaak van Dordrecht. Bespaar kostbare tijd op het ontwerpen van je keuken, en maak de juiste keuzes. Wij helpen je opweg.

Maak een afspraak